2777
2789
عنوان

دلتون الان چی می خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 20 پست
دانشگاه دولتی میریروانشناسی چطوره

نه دانشگاه آزاد میرم اما رتبه‌ای برای دولتی رشته های خوب می‌شد ولی خب شیراز نبود سختم بود

روانشناسی می تونم بگم یکی از بهترین رشته هایی هست که تو زندگیم دیدم خیلی تو روابط اجتماعی وزندگی ویا حتی اینکه خودت بهبود بدی کمکت میکنه اگه علاقه داشته باشی تلاش هم کنی و توانایی صحبت کردن و...ارتقا بدی پول خوبی هم در میاری مثلا استاد ما نیم ساعتی ۴۰۰ در میاره 

تازه تو دانشگاه های اروپا هم رفته دوره هاش گذرونده و جز هیت علمیشه فکر کنم نمیدونم عضو یک بخشیش بود

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشگاه دولتی میریروانشناسی چطوره

ولی اینو بگم حجم کتاب ها زیاده حفریات و مفهومیاتش زیاده و فلسفه هم یکمی داره خود فلسفه نه ولی درسی که بر گرفته از فلسفه هست ویکم شاید سخت باشه 

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

نه دانشگاه آزاد میرم اما رتبه‌ای برای دولتی رشته های خوب می‌شد ولی خب شیراز نبود سختم بودروانشناسی م ...

معدل نهایی چند بود

اشباع نشده ؟چیزی ک زیاد شنیدم

جاهایی دولتی میشه کار پیداکرد؟اگر نخوای مطب بزنی

معدل نهایی چند بوداشباع نشده ؟چیزی ک زیاد شنیدمجاهایی دولتی میشه کار پیداکرد؟اگر نخوای مطب بزنی

اره دولتی میشه ولی من مطب می خوام بزنم 

نه تلاش کنی کار هست اشباع نشده 

۱۹/۷۵