2777
2789

سلام دوستان من پریودیم بعد سقط نامنظم شده و ماه آبان ۱۶ پریود شدم 

ماه پیش ۲۲ آذر 

و ۶ روز بعد از پاک شدنم لکه قهواای روشن بود 

یکروز قطع شد و فرداش یعنی ۸ روز از پاک شدنم تموم شده بود که انگار پری شدم و فقط همون روز نوار گزاشتم که رنگ قرمز بود 

خب الان بعد اقدام رحمم شدید درد میکنه کسی هست راهنماییم کنه علائم چیه 

نمیدونم دیکه باکی مشورت کنم فقط همینجا رو دارم 

راستی تحت نظر پزشکم هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیاگلم اپلکیشن گهواره نصب کن بیاهمونجاسوالت بپرس

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

ینی هروق بدازسقط تورابطه دردداشتین؟؟؟

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
چطوره؟

ی برنامه هس ک همه مامان هاهمونجاهستن باردار اونایی ک سقط کردن مث همیجا

امنتش بالاس

بله

نه این ماه هم لکه بینی روز تخمک گزاریم داشتم و درد زیر شکم و رحم احساس ادرار چطور بهت فشار ادرار میا ...

تواقدامی؟؟؟شایدحامله ای

کلی چیزای گرم میخورم ۷ هفتگی رشدش متوقف شد ۱۱ هفتگی متوجه شدم و طبیعی سقط کردم

همیشه شکمتون با روغن سیاهدونه ماساژ بدین 

خودتون تقویت کنید

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃