2777
2789
عنوان

روش درس خواندن

131 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

تا الان 4 تا امتحان دادم 3 تا شو زیر 10 میشم خیلی تلاش می‌کنم ساعت ها درس می‌خوانم اما وقت کم میارم 

چه کار کنم یک روش درس خواندن میگین 

زیادی نا امید شدم  حالم خوب نیست امروز همش گریه کردم که چرا می‌خوانم نمیشه 

کمکم کنید خواهش می کنم 

مفهومی بخون از چندین روز قبل برنامه ریزی کن گوشی و تلویزیون رو بزار کنار 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

مفهومی بخون از چندین روز قبل برنامه ریزی کن گوشی و تلویزیون رو بزار کنار

می‌خوانم ولی وقت کم میارم موقعه امتحان سر گوشی برای کار الکی نمیرم فقط برای درس خواندن میرم تلویزیون هم نگاه نمی کنم

قید همچیو زدم تا درس بخوانم می‌خوانم اما نمیشه خیلی سخته بخونی نشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌خوانم ولی وقت کم میارم موقعه امتحان سر گوشی برای کار الکی نمیرم فقط برای درس خواندن میرم تلویزیون ...

عزیز دلم میفهمم روزی چند ساعت میخونی ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

سلام عزیزم شبت بخیر باشه

چون دنبال بهتر شدنی باید با یک حقیقت تلخی رو به روت میکنم اونم اینکه اکثر آدما فکر میکنن زیاد میخونن در صورتی که اینطور نیست باید همیشه ساعت مطالعه با کرونومتر یا تایمر ثبت بشه و وقتی داریم به چیزی غیر از درس فکر میکنیم یا مثلا سرویس میریم اون رو استپ کنیم.

قدم دوم اگر ویدیو میبینی نباید جز ساعت مطالعه قرار بدی و باید بدونی حتی برای دروس حفظی سوال حل کردن زیاد از اون مبحث همیشه جوابه پس قبل امتحانا کلی سوال حل کن و فقط ۴ ساعت به کتاب نگاه نکن و بعد خوندن کلی سوال حل کن ولی نکته مهم اینه که قبل از سوال حل کردن حتما مبحث رو یاد گرفته باشی که در این صورت ویدیو آموزشی یا درسنامه هارو پیشنهاد میدم

قدم سوم حل نمونه سوال کافی

قدم چهارم خواب کافی و مناسب یعنی به چیزای منفی فکر نکنی و بخوابی خواب خوب فقط به ساعت زود نیست 

غذا و مخصوصا صبحانه خوب

و اما مهم ترین و تاثیر گذار ترین قدم

تمرکز ...یک نفر ۴ ساعت میخونه دیگری ۱۰ ساعت اونیکه ۴ ساعت خونده ازمون بهتر میده همش زیر سایه تمرکز داشتنه که برای داشتن تمرکز باید اکیدا از استرس دوری کنی البته نه جوری که رگ بیخیالی بگیری 

امیدوارم مفید بوده باشه نرفتم برات عزیزم

موفق باشی همیشه

سلام عزیزم شبت بخیر باشه چون دنبال بهتر شدنی باید با یک حقیقت تلخی رو به روت میکنم اونم اینکه اکثر آ ...

ممنون 

باکرونومتر ثبت می کنم و حتی برای آب خوردن هم استپ میزنم بعد شروع می کنم 

ولی مشکل وقت کم آوردن دارم

که امروز با اینکه حالم خوب نی به طور عجیب یک صفحه لغات عربی 10 دقیقه تمام کردم 

ولی همیشه برای یک صفحه 30 دقیقه وقت می‌گذارم 

5 ساعت. میدونم کمه ولی با اینکه نا امید شدم فردا زودتر شروع میکنم و بیشتر میخوانم

انشاالله موفق باشی گلم 🌸

ممنون باکرونومتر ثبت می کنم و حتی برای آب خوردن هم استپ میزنم بعد شروع می کنم ولی مشکل وقت کم آوردن ...

پس مشکل همون عدم تمرکز هست عزیزم و البته شاید وسواس و کمالگرایی بیش از حد ایراد نداره اگه از یک صفحه چند جمله یادت باشه باید با سوال کردن تثبیت کنی گلم نه با خوندن زیاد و از صبح زود شروع کن

یعنی چی با سوال کردن نه با خواندن زیاد؟

مثلا اگه قراره ۳ ساعت زیست بخونی ۱ ساعت و ربع بخون و بقیه رو تست اموزشی بزن و تحلیل کن یا مثلا اگه قراره دینی یک ساعت و نیم بخونی ۴۰ دقیقه بخون مفهمومی و بقیه رو از فرمول ۲۰ یا اینترنت از اون درس سوال حل کن

به هر حال اگه کنکوری هستی پیشنهاد میکنم زمان باقیمانده رو با مشاور پیش بری چون از الان به بعد دیگه فرصت ازمون خطا نیست