2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عیبی نداره ،تماس گرفتی خوبه حالشو پرسیدی میگه تو فکرم بوده ،بزار سر پا شد برو

اره سرپاشد میرم بهش میگم گفتم شاید کمکی چیزی بخوای بعدم گفتی شرایطتت خوب نیست منتظر خبر خودت شدم 

بستگی به نسبتتون داره

اگه فامیله اما خانواده درجه یک نیست الان زنگ بزنین بعد از دو هفته اینا برین

اگه دوست و ایناس واقعا زودتر از دو ماه نرید

روزهای اول زایمان خیلی چالش داره:بخیه‌ها،شیردهی،زردی نوزاد،بی‌خوابی،به‌هم ریختن هورمون‌ها و…

ما بعد ۴۰ روزگی میرم 

من خودم معمولا ۲ یا ۳ ماهگی میرم

چه عجله ای هست؟؟؟؟

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

بستگی به نسبتتون دارهاگه فامیله اما خانواده درجه یک نیست الان زنگ بزنین بعد از دو هفته اینا بریناگه ...

هم فامیله هم دوستیم صمیمی هستیم هم شوهرامون دوستن هم خودمون هم فامیل

اگر از بستگان درجه یک نيستيد، دو ماه صبر کنید و بهشون اطلاع بدید که این مدت بخاطر سلامتی بچه و مادر و اینکه نی نی تازه به دنیا اومده در معرض میکروب های مختلف قرار نگیره و یکم بزرگ تر بشه صبر کردید. در این صورت اون ها هم باید ازتون متشکر باشن که به شرایطشون توجه کردید.

من یه ماه بعد زایمان خواهرشوهرم اومد گفتم زوده اذیت شدم

اره بنظر منم زوده وای حداقل حداقلش ۱۰ روز زودترش ظلمه

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
هم فامیله هم دوستیم صمیمی هستیم هم شوهرامون دوستن هم خودمون هم فامیل

همین‌که تماس گرفتین خیلی خوبه

فوقش توی این مدت براش پیام بذارید، جویای احوالش بشید و بگید اگه کمکی خواست میتونه روی شما حساب کنه.

من موقع زایمان‌هام دست‌تنها بودم اما از پس خودم بر میومدم کاملا، سر زایمان دومم یک دوست صمیمی داشتم که مجرد بود، بعضی عصرها که از سر کار برمیگشت میومد پیشم نوزادم رو می‌گرفت و راه می‌برد می‌گفت شما سه نفر حتما که کم‌خوابین، یکی دو ساعت به هیچی فکر نکنین و یه چرت بزنین.

خیلی کمک و دلگرمی بزرگی بود برام🥰