2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا زود نیست پس چرا زنگش زدم گفت شزایطم خوب نیست بخیه نکشیدم بعد خبرت میدم ناراحت شدم از خودم گفتم ...

چه نسبتی داری؟ اگر درجه ۱ هست که من روز ترخیص اقوام درجه ۱ اومدن خیلی هم خوب بود 

اگر درجه ۱ نیستی صبر کن فعلا نرو 

دو ماهاگ دو ماه دیگه برم طرف پرتم میکنه بیرون میگه بچم بزرگ شد تازه اومدی تبریک.

نه پس وقتی طرف هنوز بخیه داره و نمیدونه با بچه چیکار کنه و اصن هیچیش سر جاش نیست پاشی بری عیادت؟

حداقل یک ماه و نیم دیگه باید بگذره

زایمان میدونی چقد سخته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ما معمولا بعد از یک هفته میریم شاید بنده خدا شرایط خودش خوب نیست راحت نیست

درسته منم بعد 8 روز زنگش زدم گفت الان شرایطم خوب نیست البته ما خودمونی هستیم گفتم برم کمکش اگر کاری چبزی داره نخواستم باعث زحمتش بشم 

همین زنگ زدم گفت شرتیطش خوب نیست من از خودم ناراحت شدم گفتم نباید میگفتم

حتما بد زخمه.. درد داره.. 

افرین سوال کردی خیلیا سر زده میرن. 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
نه پس وقتی طرف هنوز بخیه داره و نمیدونه با بچه چیکار کنه و اصن هیچیش سر جاش نیست پاشی بری عیادت؟حداق ...

بله زایمان رو میدونم چون خودمم سزارین شدم پارسال.

کلی گفتم انقدر عیادت طرف دیر برم ناراحت میشه

لایک نکن خیرشو ببینی