2777
2789
عنوان

آبروم پیش شوهرم رفته با اسکرین شات چت

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 18 پست
هیچ به روی شوهرت نیاریا اکه به روش بیاری فکرشو ببری این سمت اول بدبختیتهمقایسه کردنها و توقعات دو طر ...

زدی تو خال 

اسی اگه بیخیال باشی شوهرت همچنان خوبه 

وای به روزی که خودت بگی از خانوادت دیگه شوهرت باهت بد میشه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

به شوهرت بگو، بگو خانوادم از روی بی فرهنگی اینجوری میکنن، من ازت معذرت میخوام و بدون ک من جای همه اونا دوستت دارم، مرسی ک اینقدر بزرگی میکنی و بهشون کمک کردی بدون چشم داشتی، اینقدر فهمیده هستی ک حتی یبار به روم نیاوردی، دوس دارم بچه مون به تو بره و همینقدر فهمیده، با شعور و جنتلمن باشه، مردا تنها جیزی ک از دنیا میخوان قدرشناسی هست، همیشه از مرداتون تشکر کنید بی نهایت ازتون حمایت میکنن، فقط یه تشکر باعث میشه همون عمل رو خیلی بیشتر تکرار کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا بهش در مورد این چیزها نگو 

شاید شوهرت اصلا براش مهم نباشه ولی تو حساسش می کنی و بعد از این مدام ناراحت می شه از خانواده ات و گیر می ده 

سعی کن خودت رفت و آمد کمتر کنی و زمینه هایی که حس می کنی باعث سو استفاده خانواده ات از همسرت می شه رو کمتر کنی 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!