2777
2789

خانما ، خونوادم هیچ احترامی ب شوهرم نذاشتن رو در رو خوبنا مثلا تولدی مناسبتی ، هیچی نشده تا حالا تو این چند سال بهش کادو بدن یا بهش تبریک بگن ولی شوهرم همیشه براشون بهترینها رو کرده  ،خیلی ب شوهرم بدهکارن خیلی خرج رو دست ما میذارن ولی خودشون اصلا کاری برای شوهرم نکردن 

بنظرتون انقد ک من درگیر این چیزا شدم برای اونم مهمه؟ دارم دق میکنم باردارم انقد سر این موضوع حرص میخورم همش وزن کم میکنم ، همش پیش خودم فکر میکنم شوهرم با خودش میگه چقد خونواده زنم بی لیاقتن و..

تا حالا. ب روم نیاورده هیچ چی نگفته هیچی از محبتشم کم نشده بنظرتون پیش خودش چ فکری می‌کنه 

انقد دلم میگیره سر این ماجرا همش گریه میکنم 😞 الان میخاستم از شوهرم بپرسم ولی پشیمون شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم عزیزم چیکار کنی 

ولی درد و بلای شوهرت بخوره تو سر شوهر خواهرمن 

ک ما هر چ خوبی کردیم و میکنیم بازم ب چشمش نمیاد و نیومده تازه خواهرمم پر میکنه و تو گوشش میخونه ک خانواده ت کاری برات نکردن ب من احترام نمیزارن و....خواهرمم میاد با ما دعوا 

انتظار داره شوهرشو حتی تو کوچه خیابون ببینیم جلوش سجده کنیم 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

حالم خیلی بده کاش یکم ارزش براش فاعل میشدن

به جهنم خودت براخودتو وشوهرت ارزش بزار 

الان باردارم هستی بیشتر حساسی رو این موضوعات منم باردارم ازین فکرام دارم ...بنظرم ارزش نداره الان فکر بچت باش و پشت همسرت 

اصلاااا تواین شرایط بنظرم به مامانت نگو چرا نمیری وناراحتی

بارداری ومریضی وبهونه کن الان بگی اونم بیجواب نمیزاره فقط خودت داغون میشی بیخیال...بالاخره زمان هست واسه گفتن این چیزا بعد زایمان و اینا سرفرصت بهش بگو

چه شوهر خوش ذوق و مهربونی خدا واسه هم حفطتون کنه 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
حالم خیلی بده کاش یکم ارزش براش فاعل میشدن

خواهشا ی مردی هم که خوب تو خراب ش نکن... به جای شوهرت با خانوادت حرف بزن. به شوهرت این چیزا نگی قشنگ حرف میذاری دهنش یادش میدی اگ خودش هم متوجه نیست یاد اوریش میکنی بعدا تو هر بحثی بزنه تو سرت

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......