2777
2789

امروزم.  تا ۲ ظهر 

ظرفا رو بچینم ماشین‌ 

کلی دیگ هم با دست بشورم 

ماشین ظ ش  خالی کنم 

در جای جای خونه لباس ریخته جمع کنم 

۳ دور ماشین لباس بزارم و پهن کنم 

لباس خشک ها تا زده بشه 

گاز و کنار گاز تمییییز کنم 

گوشت ها رو بسته کنم بزارم فریزر 

آشپزخونه جارو و دستمال بشه 

خونه برقی بشه 

پذیرایی طی کشی بشه 

نهار درست کنم 

میز و اینه ی جا کفشی مرتب بشه 

بالکن دستمال بشه 

تخت و اتاقم مرتب بشه 

اتاق پسرم مرتب بشه 

حموم برم 

حموم و سرویس فرنگی و روشویی شسته بشه ‌ 

میز نهار خوری مرتب و دستمال بشه 

همه ی اینا افتضاحن 🤭🤭🤭🤭

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو خداتو شکر کن امتحان ریاضی سال دوازدهم نداری من الان حاضرم همه کارایی که گفتیو انجام بدم

من چار سال پیش دیپلم گرفتم الان به استرس اون زمانم میخندم🤣🤣🤣

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

کار هر هفته ی ما کابینت هام دستمال بکشداخل یخچال تمیز کنآشغالا بنداز بیرونبه جز حموم همی این کارا ۲ ...

👌👌👌

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ولی تهش حس خوبیهههه👌ناهار و از بیرون بگیر بعنوان پاداش کار 😁

نهار برنج دارم. میخوام خوراک گوشت بزارم. رااااحته 

خب عزیزم استرس نداشته باشی نمی‌خونی نخونی میفتی بیفتی باید باز بیای آزمون بدی

دیگه در حد نیوفتادن بلد بودم اون زمان😅

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو