2777
2789

دختر خالم عاشقانه نیست و انگار دوستش نداره ولی خیلی بهش احترام میزاره...

شوهرش ن زشته م قشنگ قابل تحمله خیلی سیاه هست و قدش یه سانتی از دختر خالم کمتره

دختر خالم خشگل و سفید

شب عروسیشون کل مهمونا تعجب کرده بودن اصن پشماشون ریخته بود هی میگفتن چطور ممکنه

حتی دخترخالم کفش نپوشید🥲

ولی پسره به شدتتتت دوسش داره حتی بخاطرش با خانوادش دعا میکنه و پول میریزع بپاش و تامینش میکنه

زیادم پولدار نیست مثلا ماهی ۵۰ تومن درامدشه

ولی واقعا کم نمیزارع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشبخت بشن 

اخلاق و علاقه اثر خودشو میذاره

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

چه زشت چه زیبا ظاهر عادی میشه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مرد باید پوستش تیره باشه

ولی قدش دیگه با اخلاقش جور شده 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️             ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ آرامش یعنے نگاـہ بـہ گذشتـہ و شـــــکر خــــــــבا ، نگاـہ بـہ آینـבـہ و اعتمــــاב بـہ خـــــــــــــــבا ️ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮                       

متاهل که باشی میفهمی هرچی قیافه نیست 

اصل عشق و احترام و محبتیه که همسرت بهت میده 

البته چهره بی تاثیر نیست اما معیارهای مهمتر از چهره هست

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

کلا زندگی که مرد عاشق زن باشه بهتر می‌چرخه تا زندگی که زن عاشق شوهرش باشهتجربه است. نمی دونم چرا

وای دقیقاااا خیلی خوبه

ولی بدیش اینکه زن هیچوقت عشق رو تجربه نمیکنه

در عوض روحش تو ارامشه

متاهل که باشی میفهمی هرچی قیافه نیست اصل عشق و احترام و محبتیه که همسرت بهت میده البته چهره بی تاثیر ...

عزیزم درست ولی شوخرش اصلا بهش نمیخورع

ولی خیلییییی اقاست و احترام میزارن به همدیگه