2777
2789

بین همکلاسی هاتون دوستاتون اقوامتون چندنفر پزشکی و دندون قبول شدن؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دندون ک یکیش داداش خودم بود ک بعدش رفت انگلیس و اونجا ادامه داد الانم مطب داره هم اونجا هم ایران میخواد مطب بزنه ، تو فامیلامونم بودن چند نفری که پزشکی و دندون قبول شدن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من مدرسه تیزهوشان بود از بین چهل نفری که سال ششم قبول شدیم بالای بیست نفر پزشکی قبول شدن

تمام دوستام همشون قبول شدن رفتن فقط من موندم🥲

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

امسال تو این سایت تقریبا هزار نفر قبول شدن😐

لعنتیاهنوزم هرروزتوسایتن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دندون ک یکیش داداش خودم بود ک بعدش رفت انگلیس و اونجا ادامه داد الانم مطب داره هم اونجا هم ایران میخ ...

یعنی ایران قبول نشد و رفت خارج دندون خوند؟

امسال تو این سایت تقریبا هزار نفر قبول شدن😐

تو این سابت همه پزشکی قبول شدن 😂من فقط یه نفر و میشناسم ک راست میگه اونم دانشجوی دندونه چون فامیلمه شناختمش میدونم درست میگه که اونم هیچوقت هیچ جا اشتره ای ب این موع نکرده حتی تاپیکم نزده ک بگه دانشجوی دندونه، باقی خیلیا دروغ میگن

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند