2777
2789
عنوان

اینکه میگن کار سنگین نکن یعنی مثلا چه کارهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 17 پست
خدا ارحمن الراحمینه انشالله این بار دلش شاد بشه

امید به خدا هرچی خواست خداست انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

[QUOTE=366336167]هخرد خرد میگیرن داروهای حدودا ۵ تومن شد با بیمه ۲ و نیم دادم اما فکر کنم کلا ۶۰ تومنی بشه[/QUOTEموفق باشی عزیزم 

بعد از تخمک کشی کار سنگین اصلا نکن خم و راست نباید زیاد بشی زور نزنی چون شکمت اب میاره 

هرچقدر هم راست بشی جای تخمک هایی ک ازت کشیدن با آب پر میشه خطرناکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه انقدر ولی کلا بهت نباید فشار بیاد

هرچی رعایت کنی بهتره این چیزیه که دکترم گفت

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂