2777
2789
عنوان

بچه ها 16 سال اختلاف میشه شوگر ددی😂😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست فعلابحصای سیاسی میکنیم به اصطلاح گرگ صبوره منتظره فرصت😂🙂

ولی یه چیزی بگم بهت امیدوارم کمکت کنه

کسی که بالای ۳۰ سالشه و با یه دختر نصف سن خودش بحث میکنه و یا دنبال دوستی هست حتی عادی

اصلا آدم نرمالی نیست...اصلا

بهتره به همسن و سالای خودت فکر کنی توی این سن

کمتر آسیب میبینی

🦦
پدوفیله کاملا و کارش باید غیر قانونی باشه که نیست!

دیگه خود دختر باید مراقب خودش باشه فضای مجازی انقدر راهای مختلف دسترسی داره که هر کس باید مراقب خودش باشه .

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
دختر فقط دلم میخواد بفهمم وقتی با یکی 17 سال بزرگترت رل میزدی ب چی فکر میکردی؟!

من یه بار بحث درسی با یه نفر بزرگتر از بابام حرف میزدم
کلا شبیه پسربچه ها بود
😂🥱 ولی سن 30 تا 35 پسرا خیلی ناشی میشن و زرنگ و گرگ باران دیده!

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دیگه خود دختر باید مراقب خودش باشه فضای مجازی انقدر راهای مختلف دسترسی داره که هر کس باید مراقب خودش ...

نمیدونه همین یه چت ساده ممکنه به کجاها کشیده بشه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

من این اختلاف دوس دارم

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

نمیدونه همین یه چت ساده ممکنه به کجاها کشیده بشه

دیگه یا از قبل میدونه الان ول میکنه یا الان حرف بقیه رو میگیره  و ول میکنه یا ول نمیکنه تجربه میشه دفعه بعدی ول میکنه .زور که نمیشه کرد+

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡