2777
2789
عنوان

هرکسی می خواد ازش انتفاد بشه بیاد این جا 😜😁

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 69 پست
به به چه عالی 😍ممنون میشم از منم انتقاد کنی

قربان شما 😍 

عزیزم شما رو نتونستم درست بشناسم اما اگر امضاتون و عمل تون یکی باشه باعث افتخارم هست که با شما آشنا شدم ❤️❤️❤️

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اونا داشتن میمردن رسماسیر نبودن تا منم بهشون غذا بدم و خیلی سیرشون کنم

عزیزم پس بهتون حق میدم 

قربان شما 😍 عزیزم شما رو نتونستم درست بشناسم اما اگر امضاتون و عمل تون یکی باشه باعث افتخارم هست که ...

مرسی عزیزم همچنین ♥️🌹

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
از من انتقاد کنید😃

عزیزم شما خانم ماشالا به ابن با کمالاتی، پس می تونید جوانی خوبی واسه خودتون بسازید 💪

اگر هنوز جوانی از دست نرفته نذارید بقیه ش از دست بره فرصتی فراهم کنید که ازش لذت ببرید 

منننننننننن

همین که ماشالا انتقادپذبر هستید وافعا قابل تحسین هست 👍 اما خب اگر می خواید سیاست داشته باشید به نظر من اول بهتر هست روان شناس بشید و قبل از روان شناسی خودشناسی هست 

البته منظورم از روان شناس، روانشناس نیست، اما خب بخشی از روانشناسی هست 

یعنی چی=]

هنر ارتباط موثر که گفتم اگر بخوابد چند فایل رو دارم خدمت تون تو یک برنامه بفرستم 

برای حرف دومم که گفتم منظورم این بود که اون کسانی که انتقاد پذیر نیستند یعنی انتقاد سازنده رو هم قبول نمی کنند شاید به یک سری رشدهای روانی نرسیدند 

آفرین دقیقا همین بخدا درست نمی‌گم دلسوز همه مادرها بچه هامون دوست دارن ولی من هیچی حتی ی کرم نمیرسم ...

پس اگر تمایل داشتید اولویت رو برای خودتون هم بذارید 💪❤️

پس اگر تمایل داشتید اولویت رو برای خودتون هم بذارید 💪❤️

حتما عزیزم انشاالله ممنون 🌹🌹❤️

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هنر ارتباط موثر که گفتم اگر بخوابد چند فایل رو دارم خدمت تون تو یک برنامه بفرستم برای حرف دومم که گف ...

اولی رو متوجه نشده بودم ممنون اگه زحمتی نیست میشه لطف کنید بفرستید برام😁

《خدا نکنه من روانشناس گیر بیارم*》

نام کاربری به دست خودم قرار داده نشده.