2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخلاقاش چجوریه؟؟میخوام ببینم شوهر منم بددله یا من حساسم

به پوشش خیلی گیر میده به رفت و امد تنها توجیحشم اینه که من به تو اعتماد دارم به بقیه نه ولی خب دیگه خر که نیستم میفهمم اینطوری میگه که من اروم باشم 

من داشتم با این موضوع کنار میومدم ولی جدیدا دارم شبیهش میشم چون خیلیا بهم میگن مردایی که خودشون یکاری میکنن به تو شک دارن 

برامن خیلی حساسه روم براتوچطوری

کاش روم حساس بود بهم شک داره حد اقل با اون حساسیت میشه یکاری کرد تهش خودتو توجیح میکنی دوست داره ولی بی اعتمادی بدترین حس دنیاست

به پوشش خیلی گیر میده به رفت و امد تنها توجیحشم اینه که من به تو اعتماد دارم به بقیه نه ولی خب دیگه ...

شوهر من میگه هر جا میری باید با من هماهنگ کنی.

ازین اخلاقش متنفرم.

بنظرم کنترل گره

و اینکه گاهی بهم میگه روراست نیستی

بااینکه روراستم باهاش.

فقط طلاق خودتو نجات بده عزيزممن هيچ وقت ب كسي نگفتم طلاق ولي زندگي يكي از نزديكانم ميبينم كه جهنمه ب ...

بیین من خیلی به طلاق فکر کردم ولی اخرش میبینم نمیتونم نه میتونم ازش دل بکنم هم دلم برا بچم میسوزه هم هیچ پشتوانه ای ندارم

واقعا هیچی که نمیشه دیگه یا من اونو میکشم یا اون منو

تا وقتی بگی چشم هی بدتر میشه 

همسرم چندماه اول عروسی تلاش کرد مثلا بددل بازی در بیاره آنقدر باهاش جنگیدم و بهش گفتم تو مریضی رفت پیش روان پزشک و درمان شد. کار خودت رو بکن داد زد هوار زد مهم نیست بگو من مشکلی ندارم تو ناراحتی برو مهریه مو بریز صندوق دولت با طلاقنامه بیر وگرنه دهنت رو ببند 

تا وقتی بگی چشم هی بدتر میشه همسرم چندماه اول عروسی تلاش کرد مثلا بددل بازی در بیاره آنقدر باهاش جنگ ...

خب نمیشه منم خیلی لجبازم ولی الان واقعا میترسم چون من خودمم بکشم تا مثلا لباس و عوض نکنم پاشو از خونه بیرون نمیزاره شده ده ساعت جلوی در وایسته