2777
2789

عقدم

شوهرم پنجشنبه جمعه ها می‌ره ماموریت 

۴روز به من نه زنگ زد نه پیام داد

بعد ۴روز وقتی پیام داد 

اینطوری جوابشو دادم الان اسکرین میزارم

چه حسی از حرفاش میگیرید؟؟

به نظرتون تقصیر منه؟

یکم بیشتر درکش کنم؟

بذار

مردا کلا فقط انتظار درک شدن دارن

درک کردن صفر

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین؟

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بگو کسی بخواد کاری کنه راهشو پیدا می‌کنه

نخواد بهونشو...

حقیقتا هیییبچ توجیهی نداره این کارش مگه خدا نکرده بیمارستان بوده باشه

چهااااار روز یه اس نداده  یا زنگ نزده پنج دقیقه وقت نداشته یعنی؟!!!! 

با ابله بحث نمیکنم

بگو کسی بخواد کاری کنه راهشو پیدا می‌کنهنخواد بهونشو...حقیقتا هیییبچ توجیهی نداره این کارش مگه خدا ن ...

دقیقا منم مشکلم همینه

صبر کنید ادامه چت مون رو فرستادم الان میاد

شماچرا خبری نگرفتی عزیزم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

بگو من فقط به پول احتیاج ندارم که

محبت و توجهم ازت میخوام

لا به لای زحمتایی که برام میکشی،یه پیامم برام بنویس

به یادتم،دوست دارم

نمیدونی چقدر دلمو گرم میکنه