2777
2789
عنوان

خدایا خودت دیگ کاری کن یه دختر خوب برای داداشم پیدا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 84 پست
کامل که نسپردهفقط میخواد معرفی کننخودش تصمیم میگیره با طرف ازدواج کنه یا نکنهکه کار درستی هم هستخانم ...

بله... ما اصلا اجبارش نمیکنیم تازه دونفرم خودش رد کرده وگرنه ما فقط معرفی میکنیم دخالت هم نداریم

نه من همچین حرفی نزدم اتفاقا خانواده دو طرف بسیاررر مهمهاین آقا هم از خانوادش مشورت نخواسته شما درست ...

نه بابا بدون اجازش ما حتی خواستگاری هم نمیتونیم بریم چ سپردنی

اگ ب من بود با اولین دختری ک پیشنهاد داده بودم ازدواج میکردو تموم ولی مگ ب حرف من گوش داد؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب نمیگی دیگه چجور دختری میخوایین وگرنه قحطی که نیومده

چادری .خانه داری دوست داشته باشه چون برادرم از نظر مالی اوکیه دوست نداره همسر شاغل ...بچه هم دوست داشته باشه چون ما پسرو دخترمون ک ازدواج میکنن اول قرار میزارن ک خانواده پر جمعیت میخوان... یه پدرومادر خوش اخلاق و خیر خواه داشته باشه...قیافشم متوسط ولی سفید پوست...همین

🤣🤣🤣نمیشه همتون با هم زن داداشای من بشین

چه خواهر باحالی😂، نظرات تاپیکُ نخوندم نمی دونم قضیه از چه قراره و چجور دختری میخوایین برای داداش تون، اما ان‌شاءالله خوبش براتون پیدا بشه

حالا خودتون متاهلین؟ 😂