2777
2789

اینجا همه پزشکن

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم یه تنه میانگینو آوردم پایین😔✋

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

از اونی بپرس ک طبق امضا و پروفایلش کلااا درگیر حاشیس و بقول خودشم مدام داره سر اعتقادات ملت دعوا میکنه صبح و شب تا مجازی

ولی میگه پزشکی قبول شده😶😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
از اونی بپرس ک طبق امضا و پروفایلش کلااا درگیر حاشیس و بقول خودشم مدام داره سر اعتقادات ملت دعوا میک ...

😂😂😂

ی سریال هم خدایی راست میگن

ولی اینکه کل آدما تو مجازی هم پزشکی میخونن و معدلم بالاس نباید میانگینه ۹ بده

عاشق گربه ها🥺🍓❤
منطقه چندی؟

۳

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

کدوم استان؟ منم منطقه ۳ ام

آذربایجان شرقی

چطور؟