2777
2789
اتفاقا چندتا از بچه ها که از بچگی هاشون میگفتن حس آتنا و آرتمیسی گرفتم ازشون .این تاپیک آتنا شاید به ...

خیلی خوبه

اینطوری میتونن خیلی بهتر خودشون رو بشناسن 

بعدش برای هر کهن الگوی زنانه یه کهن الگوی مردانه هست که بیشترین سازگاری رو باهم دارن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ممنونم عزیزم تو به من لطف دالی🙏🏻 ☺️🩷💕🌸.

خواهش میکنم گلم🩷💞

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهش میکنم گلم🩷💞

منم ازت خیلی ممنونم که به تاپیکم اومدی و بهم کمک کردی عزیز دلم ☺️❤️.

مطمئن تاپیک امشبت خیلی به درد من و بچه هایی که در این تاپیک حاضر بودن میخوره.

خیلی ممنونم ازت که اطلاعات رو در اختیار من و بچه ها میذاری عزیزکم🙏🏻☺️🌸💕🩷❤️🌹🎀🪷😘.

منم ازت خیلی ممنونم که به تاپیکم اومدی و بهم کمک کردی عزیز دلم ☺️❤️.مطمئن تاپیک امشبت خیلی به درد من ...

خواهش میکنم گلم🩷

تاپیک رو شروع میکنم ار الان آماده سازی کنم

خوش حال میشم بقیم نگاه کنن براشون مفید باشه 💞

خواهش میکنم گلم🩷تاپیک رو شروع میکنم ار الان آماده سازی کنمخوش حال میشم بقیم نگاه کنن براشون مفید با ...

ممنونم عزیزم.

اگه کمکی چیزی خواستی در خدمتم خواستی چندتا از بچه های اینجا هم برات تگ میکنم.امری فرمایشی ندارید بانو؟

پس ما بی صبرانه منتظر هستیم بانوی گرامی 🌹💋🎀.

سلام

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄