اتفاقا چندتا از بچه ها که از بچگی هاشون میگفتن حس آتنا و آرتمیسی گرفتم ازشون .این تاپیک آتنا شاید به ...
خیلی خوبه
اینطوری میتونن خیلی بهتر خودشون رو بشناسن
بعدش برای هر کهن الگوی زنانه یه کهن الگوی مردانه هست که بیشترین سازگاری رو باهم دارن
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم ازت خیلی ممنونم که به تاپیکم اومدی و بهم کمک کردی عزیز دلم ☺️❤️.مطمئن تاپیک امشبت خیلی به درد من ...
خواهش میکنم گلم🩷
تاپیک رو شروع میکنم ار الان آماده سازی کنم
خوش حال میشم بقیم نگاه کنن براشون مفید باشه 💞
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄