2777
2789
من توی تاپیک چندتا رفتار از بچگیم گفتم میشه کمکم کنی وبهم بگی از بچگیم پرسفون بودم یانه؟چون دانش شم ...

اخلاق من در بچگیم.

من خیلی دخترونه بودم .لباس صورتی ملایم بلند پرنسسی می پوشیدم فکر می کردم پرنسسم.

یا خرم سلطان میذاشت من عاشق لباسهای خرم سلطان و مهری ماه سلطان بودم بابامو مجبور کردم یه لباس شبیه اونا بده برام بدوزن تو خونه همش می گفتم من مهری ماه سلطان هستم به من احترام بگذارید.

وای خیلی سم بودم یا لباس عروس شکل لباس کردی برام خرید بود بابام می پوشیدمش رژ صورتی و قرمز می زدم می گفتم من ملکه و عروس و عروسک  این خونم به من احترام بگذارید.

پس یه پا عباس آقای زنونه بودی برخلاف من که یا تو فاز ملکه وپرنسس بودم یا عروس و عروسک همه لباسامم پف پفی وله  رنگ آبی و بنفش و صورتی ملایم بود.

خب عزیزم از این متمم پرسفون بودن میچکه آیا؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من توی تاپیک چندتا رفتار از بچگیم گفتم میشه کمکم کنی وبهم بگی از بچگیم پرسفون بودم یانه؟چون دانش شم ...

سلام عزیزم 

حتما گلم خوش حال میشم🩷

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اگه پست دیگه ای درباره کهن الگوها داشتی توی همش منو تگ کنی که ممنون میشم ازت عزیزم ☺️🥺❤️🙏🏻.

حتما گلم🩷

خودمم خیلی دوست دارم راجبشون تاپیک بزنم

بنظرت تاپیک بعدی راجب کردم کهن الگو باشه.

گلم تاپیکت رو خوندم

شما از همون اول انرژی پرسفون هم آتنا باهم قوی بودن برات خداروشکر 

یکی از بهترین حالت های ممکنه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

حتما گلم🩷خودمم خیلی دوست دارم راجبشون تاپیک بزنمبنظرت تاپیک بعدی راجب کردم کهن الگو باشه.گلم تاپیکت ...

مگه میشه همچین چیزی یعنی از بچگی پرسفون و آتنا بودم؟

ازمتن این تاپیکم فهمیدی؟

پشمانم😶‍🌫️😶‍🌫️😂😂.

مگه میشه همچین چیزی یعنی از بچگی پرسفون و آتنا بودم؟ازمتن این تاپیکم فهمیدی؟پشمانم😶‍🌫️😶‍🌫️😂😂.

آره گلم

وقتی راجب این الگو ها زیاد بدونی، کم کم میتونی تشخص بدی که الگوی غالب هرکسی چیه البته باید بهش دقت کنی

الگوی های مردانه هم باید خیلی دقت کنی تا بتونی تشخص بدی

تاپیک بعدی ات راجب کدوم کهن الگو باشه؟اوم خب فکر کنم آتنا 😂🤦🏻.

اتفاقا به فکرشم

کهن الگوی آتنا مورد علاقه واقعا 

امشب راجبش میزنم اگه خواستی تگت میکنم

اتفاقا به فکرشمکهن الگوی آتنا مورد علاقه واقعا امشب راجبش میزنم اگه خواستی تگت میکنم

آره سر هر تاپیکت که درباره کهن الگوهای زنونه و مردونه میشه منم تگ کنی🥺؟

میسی میسی گوگولی 💕🌸.

آره گلم ☺️🌸 من واقعا خوشحال میشم تگم کنی.

واقعن پشمام ریخت 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️.درست زدی وسط هدف 😊🌸.

فدات💕🩷

خداروشکر شمام روی پرسفون سالمی که می‌تونه خیلی زیاد پیشرفت کنه

اتفاقا به فکرشمکهن الگوی آتنا مورد علاقه واقعا امشب راجبش میزنم اگه خواستی تگت میکنم

اتفاقا چندتا از بچه ها که از بچگی هاشون میگفتن حس آتنا و آرتمیسی گرفتم ازشون .

این تاپیک آتنا شاید به درد اونا هم بخوره .

آره سر هر تاپیکت که درباره کهن الگوهای زنونه و مردونه میشه منم تگ کنی🥺؟میسی میسی گوگولی 💕🌸.آره گل ...

حتما خوشگلم خیلیم خوش حال میشم که این تاپیک هارو دوست داری

خیلی خوبه راجب این انرژی ها بدونی

هم خودت رو میتونی بیشتر بشناسی هم آدم های اطرافت