2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12001 بازدید | 373 پست

از لیزر هم هست 

یا انجام ندین یا از ضدعفونی کردن دستگاه مطمئن بشید

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیستم ایمنی ما خانما هم ب چوخه

باید قوی کرد دیگه 

دکتر دارو با دوز کم میده معمولا به اینجور آدما 

شربت و ویتامین زیاد میده 

باشگاه و ورزش پیشنهاد میکنه 

بیشتر گیاه خواری و پیشنهاد میده 

و اینکه معمولااااااا میگه خواب منظم ،اعصاب اروم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

والا نوشته بود از هر ده نفر درمورد آزمایش چیزی ننوشته بود

آخه اون خودش نمیدونه  اینا از کجا میدونن 

خیلی به این خبر ها گوش نده   من از یه دکتر یه حرفی شنیدم  می‌گفت چون واکسنش آزاد و خیلی گرونه الکی مدتیه چو انداختن  مردم برن واکسن بخرن بزنن  رو دستشون نمونه

والاشوهر من ی مدت میرفت استخر گرفته بود دست گذاشت رو قران ک باکسی نبودم دیگه نمیدونم گفت اگ بودم ک میگفتم زمان مجردیم ک ب تو تعهدی نداشتم ولی واقعا باکسی نبودم  

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
خدایی نمیشه ژیلت، من خاک بدنم حاصلخیزه کود دادن انگار به‌ش تنها راه لیزره

😂😂😂😂منم همینم 

اما مجردم فعلا با ژیلت سرمیکنم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

حالا از کجا معلوم از استخر بوده ؟در مورد مشکل ایشون نظری ندارم ولی زگیل نتیجه رابطه جنسی هست نه چیز ...

عزیزم چ اصراری داری روحرفت خب..چون شما مدام استخری شکرخدا نگرفتی دلیل نمیسه ک بیماری منتقل نشه..بالاخره ی عالم عضو تناسلی تو اب غوطه وره🤢