2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 373 پست
اول اینکه من نگقتن رییس دانشگاه شیراز احمقه، دوست دسگه ای گفتن.من گفتم دکترا دروغ مصلحتی میگن که بنی ...

باشه عزیزم شما درست میگی بی خیال....اون دکتر که چیزی بلد نیست شما درست میگی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدای من اخه میمون با انسان چطور ممکنه

دروغ گفتن بیماری ها ساخته میشن برا کنترل جمعیت، حتی جنگ ها برا کنترل جمعیته خیلی وقتا زمین پر آدم شده داره سرریز میشه دیگ 

کاش اینا هم جز ازمایش قبل از ازدواج اجباری میکردن خیلیا بی گناه بهش آلوده میشن از شوهراشون زندگی فقط پول و مهریه و خونه نیست سلامتی خیلی مهمه مخصوصا ما زنا که خدایی نکرده دچار بشیم فقط ماییم ضربه میبینم چون واسه زن خیلی خطرناک تره 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
کاش اینا هم جز ازمایش قبل از ازدواج اجباری میکردن خیلیا بی گناه بهش آلوده میشن از شوهراشون زندگی فقط ...

اینا الان آزمایش غربالگری رو برداشتن ک فقط مردم زاد ولد کنن جمعیت کشور نره ب سمت پیری