2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12005 بازدید | 373 پست
سرچ در نت منبع معتبر حساب نمیشه. تو همون نت هم باید بگردیم و منابع معتبر رو شناسایی کنیم. وگرنه هر ک ...

نه سرچ تو نت معتبره نه حرف دکتر ها. خیلی باحالی بخدا. ظاهرا فقط حرف خودت معتبره. خوش باشی دیگه بحث نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مگه متخصصی ؟ نهایت اطلاعاتت کپی پیشت گوگل هستند در حدی نیستی بخوای آموزش بدی !

خودت تخصص داری؟ من دارم از زبون متخصص حرف میزنم توم در حدی نیستی از خودت حرف در بیاری بذاری تو سایت. حتی اسکرین هم گرفتم از گوگل باز از رو نرفتی دیگه ریپ نزن حوصله ندارم سر چیزای مسخره بحث کنم با همچین ادمی

اگه کسی اینجا هست که رابطه های متعدد داشته و هنوز داره خواهشا نداشته باشید لطفا ادم مریض خیلی زیاده یک نفر رو پیدا کنید با همون باشید و مطمئن بشید که اونم با کسی رابطه نداره این رو جدی بگیرید

اگه کسی اینجا هست که رابطه های متعدد داشته و هنوز داره خواهشا نداشته باشید لطفا ادم مریض خیلی زیاده ...

دقیقا، منم همین نظرو دارم تعداد نبرن بابا این مشکلات کم میشن 

همه این داستانا از گور تعدد پارتنر میاد

نه جاهای پیشرفته دنیا 

واکسن میزنند 

اون مساله هم درسته 

ولی وقتی واکسن هست چرا باید وضعمون این باشه 

استرالیا یک آماری داده بود از زمانی که واکسن گاراداسیل اجباری شد بالای ۹۰ درصد این بیماری شیوعش کاهش پیدا کرد 

علاوه بر کوتاهی مسولین در کشور 

مردم ما هم جاهلند