2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 12002 بازدید | 373 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز احمقه؟؟

احمق نیستن، ولی برای مصلحت دروغ می‌گن. می‌دونید اگه بگن تنها راه انتقال این ویروس رابطه جنسیه چقدر خانواده از هم می‌پاشه؟

یا دختر مجردی این ویروس رو داشته باشه و به خانواده‌اش بگن فقط از طریق رابطه جنسی منتقل میشه، چقدر قتل ناموسی خواهیم داشت؟

ببخشید ویروس نهایت دو ساعت خارج بدن زنده هست. شما برای ابتلا به این بیماری از طریق دیواره استخر باید اون قسمت از بدنت رو بمالی به دیواره استخر !!تا اگر شانس ابتلا داشته باشی 

و البته طرف باید ترشحاتش بچسبه به دیواره !

احمق نیستن، ولی برای مصلحت دروغ می‌گن. می‌دونید اگه بگن تنها راه انتقال این ویروس رابطه جنسیه چقدر خ ...

خیلی جالب بود واقعا. یه سرچی هم تو نت بزن بد نیست به اطلاعاتت اضافه میشه😉

ببخشید ویروس نهایت دو ساعت خارج بدن زنده هست. شما برای ابتلا به این بیماری از طریق دیواره استخر باید ...

بله درسته و توی یک استخر میدونی روزی چند نفر شنا میکنن؟ با توجه به آمار بالای مبتلایان به زگیل تناسلی احتمال انتقال از طریق استخر خیلی بالاست مخصوصا که اکثرا عادت دارن روی لبه های دیواره بشینن

خیلی جالب بود واقعا. یه سرچی هم تو نت بزن بد نیست به اطلاعاتت اضافه میشه😉

سرچ در نت منبع معتبر حساب نمیشه. تو همون نت هم باید بگردیم و منابع معتبر رو شناسایی کنیم. وگرنه هر کی یه سایت زده و مطالبشو از جاهای دیگه بدون تحقیق کپی کرده.