2777
2789
عنوان

این آمار زیگیل تناسلی عجیب غریب شده از هر ده نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 11993 بازدید | 373 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نوع ۶۶ دارم دکتر گفت باید برم دکتر انکولوژی سرطان زنان و جراحی زنان قرصم پاورفیت و زینک و ویتامین ...

بخدا من اطلاعی ندارم من کلا دوترم مامایی خوندم😑😂

اگر دکترت گفته حتما برو 

و اینکه سیستم ایمنیتو قوی کن اگرم زیر ۲۵ سال هسی واکسنو بزن دفع میش قطعا

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

تا وقتي ک فکر می‌کنند هرکی اچ پی وی داره رابطه نامشروع داشته و اگه رابطه نامشروع نداشته باسن نمیگیرن ...

دقیقا اصلا واکسیناسیون باید اجباری شه از سن کم که بیشترین تاثیر رو داره. خیلیا فکر میکنن مثلا اگر کسی خارج از چارچوب ازدواج رابطه داشته باشه حقشه که این ویروس رو بگیره. :)))

متاسفانه واکسنش هم خیلی گرونه عموم نمیتونن بخرن و تزریق کنن خود من خیلی تمایل دارم واکنسش رو بزنم ولی خب فعلا شرایط اقتصادیم اجازه نمیده

وزارت بهداشت باید این واکسن رو از خارج وارد و به صورت رایگان در اختیار عموم جامعه قرار بده تا شاهد ریشه کن شدن این ویروس باشیم وگرنه با این اوضاع جامعه روز به روز به آمار مبتلایان بیشتر و بیشتر خواهد شد

رئیس جمهور خودش پزشک هست باید بیشتر ب این موضوعات اهمیت بده حیف که درآمد کشور خرج موارد بیهوده ایی میشه 

خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجه‌ام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیده‌ام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمی‌شود هرچند التماس گدایان همیشگی‌ست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمی‌رسد فریادهای‌ جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشوده‌ست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر برده‌ام و خواسته‌ام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. می‌گویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوه‌اش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره می‌کند، که تنفس را بر خود آسان‌تر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم