بچه ها دوباره یه بحثی سر به اسم کردن خونه و اجاره خونه کردیم. گفتم زدی زیر قولت. بعدش اشتی کردیم.بعد ...
چ بحثی کردید؟
عزیزم سعی کن یکم باهم صمیمی تر بشید باهم مثل گذشته یکی باشید اون حرمتی ک بینتون هست هیچوقت از بین نره همچی طی زمان درست میشه سعی کن حال زندگی و خراب نکنی هر روز از زندگی لذت ببری
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
برای حق الزحمه کارکردتون روز پدر نزدیک برای مرحوم پدر نذر خیرات کنید ان شاالله میدن. یا به یک نیازمند واقعی نذر کنید فلان کارم درست شد مبلعی میدم حل میشه شک نکنید
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
گفتم دلیلی داره، خب خداروشکر یک دلیل موجه داره.همش سرکارن.به امید خدا در اولین استراحت برین بسلامتی محضر
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست