2777
2789
هر کدوم که بیشتر دوستت داشته باشه برات دل بسوزونه

آخه هر کدوم یه جوری اند.‌خب من و شوهرم با هم زندگی مسکنیم تو غم و شادی شریکیم مثلا براش غذا میپزم خونه داری میکنم حقوقم دستشه.خب اونم هی بد نیست.میگه دوستت دارم. ولی پدر مادرم شاید چندروز یه بار ژنگ هم نزنن ولی همیشه میکم پشتتیم. کاراشون بی مزد و منته واقعا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم خیلی حمایتم کرده چه تو تحصیل چه تو اشتغال چه مراقبت ازم وقتی بیمارم چه بچه داری ولی مادرم فقط ...

سوال من همینه.کدومو باید بیشتر دوست داشت.منم دقیقا همینم .هردوشون کمک حالمن و دلسوز. عذاب وجدان دارم که کل انرژی و حقوقم داره تو زندگی با شوهرم صرف میشه و به پدر مادرم هیچی نمیدم

اولویتی وجود نداره فقط رعایت احترامه که مهمه همین. هر کدوم جایگاه خودشون رو دارن همه در کنار هم باید ...

خیلی سخته تو یه خط نگه داشتن. من عذاب وجدان دارم که همه انرژی و حقوقم خونه شوهرم خرج میشه .در صورتی که پدر مادرم هم همسرم همه دلسوزمن

فقط مادرم که اگه نبود من سر سقطم میمردم و شوهرم میگفت همین روندشه دیگه باید بگذره تو بارداری و سقطم ...

آخی عزیزم....

ولی آخه شوهرت شاید از رو ناآگاهی اون حرفو زده . و بلد نبوده‌

نه که دوستت نداشته باشه

برا من هیچکدوم 🙂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕