2777
2789
عنوان

یه مانتو خریدم کل اداره دارن بم تبریک میگن 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 49 پست

خوب دیگه ازالان مرتب لباس بخر حداقل سالی دوبار تا اینجور تو چشم نری ، نصف بیشتر روز سرکاری به لباس محل کارت اهمیت بده

در هرحال مبارکه 😃

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه‌

خب عزیز من به تیپ اداره ت هم برس چه کاریه اینجوری با یه مانتو تو چشم همه بیای؟😄😄😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
ب تیپ اداره تم برس نزار انگ خسیس بودن بهت بزنن

گرونه خواهر . همین یه مانتو شلوار ساده رو میدن یک و پونصد ‌ . 😄 فقط ب خاطر اداری بودنش گرونه اصلا هم نمی ارزه 

گرونه خواهر . همین یه مانتو شلوار ساده رو میدن یک و پونصد ‌ . 😄 فقط ب خاطر اداری بودنش گرونه اصلا ه ...

میتونم بپرسم شغلتون چیه؟

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
مبارک باشه منم جلو موهامو رنگ کرده بودم رفتم بیمارستان زن ومرد رد میشدن اوووو موهاشووو مبارک باشه خ ...

وای من ابروهامو اصلاح میکنممم تبریک میگن  رنگ بزنم ک باید شیرینی بدم 

مبارکه‌خب عزیز من به تیپ اداره ت هم برس چه کاریه اینجوری با یه مانتو تو چشم همه بیای؟😄😄😄

گرونه خواهر گ منم تا الان تو فاز جمع کنی بودم هی جمع میکردم طلا میخریدم الان یکم خواستم ولخرجی کنم 😁

خواهر من سالی دو سه تا مانتو میخره میگه زشته

هردفعه هرچیزی میخره همشون تبریک میگن😂😂😂 اوندفعه یه ساعت گرفته بود دیگه انقد تبریک گفته بودن خواهرم معذب شده بود😂😂😂

🤍.
گرونه خواهر . همین یه مانتو شلوار ساده رو میدن یک و پونصد ‌ . 😄 فقط ب خاطر اداری بودنش گرونه اصلا ه ...

خوبه بابا مبارکه

من دوسال پیش یکی خریدم ۱۷۰۰

چنبار پوشیدم بعد خواستم بشورم اشتباهی شستم رنگ شلوارش تغییر کرد  

فک نکن انداختم دورا

شلوارشو جدا کتشو جدا میپوشم حالا  

وای من ابروهامو اصلاح میکنممم تبریک میگن رنگ بزنم ک باید شیرینی بدم

اتفاقا یکی از همکارامون میگفت اینا انقدر که به تغییرات ما دقت میکنن به تغییرات زن وشوهراشون دقت نمیکنن

عد یه همکار اقا گفت اخه ما درطول هفته بیشتر از اینکه زنمون رو  ببینیم داریم شمارو میبینیم تغییرات شممارو بیششتر میفهمیم ....قانع شدم کاملا  

خواهر من سالی دو سه تا مانتو میخره میگه زشتههردفعه هرچیزی میخره همشون تبریک میگن😂😂😂 اوندفعه یه سا ...

لابد همشو یه رنگ میخری مردم متوجه نمیشن من اکثرا تیره میخرم خیلی وقتا خودمم متوجه تغییر نمیشم 😁

کاربر سه سال پیش 😒