2777
2789
عنوان

این ویروس جدید🥲

649 بازدید | 32 پست

من گرفتم حالت تهوع و دلپیچه و سردرد و سرگیجه و بی حالی و گلودرد ‌دارم😢

میگن همون کروناس 

کسی مبتلا شده؟ چطور خوب شدید من هرکار میکنم خوب نمیشم سرم هم زدم😑

عزیزم اون ویروس هنوز نیومده فکر کنم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه ویروسی من اوایل مهر گرفتم با همین علایم 

فقط با مصرف زیاد مایعات درست شد.سه بار بالا اوردم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

من فقط سردرد دارم  و تبم زود به زود بالا می‌ره 

گلوم هم روز اول درد داشت خوب شد

در حال حاضر تبم قطع نمیشه علایم دیگه ندارم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

گفتن شبه انفولانزاست..دختر بیچارم دو روزه نتونسته از جاش بلند شه .اینقد سرفه شدید بو استفراغ میکرد .الان سرفه میکنه معده وریه وهمه جاش درد میگیره😭😭سرمم زدم بیچاره دخترم دو روزه هیچی نخورده

من فقط سردرد دارم و تبم زود به زود بالا می‌ره گلوم هم روز اول درد داشت خوب شددر حال حاضر تبم قطع نم ...

بهتون انتی بیوتیک دادن؟؟به دخترم گفتن ویروسه آنتی بیوتیک تاثیر نداره تبشم میره بالا