2777
2789
عنوان

احمق بی‌شعور بهش گفتم نخوررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 106 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه بچه یکسالهه😐تو رو نمیدونم چرا میزاری بزنتت و اینکه چرا نمیزنیشاین کتک نخورده پرو شده اصلااا نمی ...

مرگ من هرچی بچه ‌‌س، الانم ریدن تو تربیت بچه ها، میذارن هرگوهی میخواد بخوره ک بچه س براش تروما میشه، برا بچه اونا باید همه چی خاطره باش برا ما تروما درست کنه 

مادر بزرگ پدر بزرگ نداری؟ اگ آدما نرمالی هستن چند روز قهر کن برو خونه اونا ب پدر مادرت بگو سلامت روا ...

چرا دارم ، ولی در اون حد  با ام صمیمی نیستیم 

یکی از مادربزرگم هی میگه بیا یمون پیشم  مگا اینکه برم پیش اون 

اره باور کن مامانم تعادل اعصاب نداره ۲تا دلیل دارم کا نمیتونم درست و حسابی بزنمش یک اینکه وحشی تر می ...

زدن هیچکاریو درست نمیکنه

اگر درست میشد همه همینکارو‌میکردن

این باید یک سری افکار ها و معیار هاش تو ذهنش عوض بشه و درست بشه

تغذیه خراب یکیش هست

دومی قلدریش 

سومی ازار و‌اذیتش

با کتک شما فقط عقده ایش میکنین بره تو مدرسه یا تو خیابون بقیه رو بزنه

چرا دارم ، ولی در اون حد با ام صمیمی نیستیم یکی از مادربزرگم هی میگه بیا یمون پیشم مگا اینکه برم پ ...

عالی بهترین گزینه، با حالت قهر برو چند وقت نیا پیغام بده ب مادر پدرت یکم با جنم باش حرفتو کسی اهمیت بده 

کم مونده قمه بزاره رو گلوی طرف بعد تو میگی طبیعی؟

مقصرش پدر مادرشن

تا اونا متوجه نیاشن باید تو این بچه تغییری ایجاد شه روز به روز بدتر میشه

باید بره پیش مشاور و دکتر 

خودت بخون اسی نوشته سرچشمه این حرکات داداشش از کجاس

از یه سرچشمه اب خوردن

گلم غصه نخوربگو خدایا شکرت بچه سالم داریاما واقعیت اینکه تربیت مشکل داشته نه بچه طفل معصوم داداش منم ...

اخه سالمم نیس بدبختی 

شک ندارم پیش فعالی داره 

اصن تنرکز نداره ، ۱۰۰بار باید صداش کنم جواب بده 

چند بار خواستم ببرمش دکتر بابام نزاشت ، میگه عیب نزاره رو بچه