2777
2789
عنوان

کاری ک اکسم باهام کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 75 پست

خدا رو شکر زود کات کردی ممکن بود بیشتر از این سو استفاده کنه..از این به بعد برات تجربه بشه وارد هر رابطه ای نشی..و رو درس و ایندت متمرکز بشی

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امیدارم کارماشو ببینهولی تا اینجاشم خیلی ضربه خوردم

اونو که کارمان رو میبینه کسی که خیانت میکنه کلا اوضاع زندگیش خوب پیش نمیره 

و خب تو هم باید آسیب ببینی تا تجربه کنی و درس بگیری 

یه نگاه به اطرافت بنداز! هیچ کارمایی وجود نداره :) و با قسمت دوم حرفت موافقم

اتفاقا به طور حتم میگم وجود داره آیه قرآن داریم اما ممکنه طول بکشه یا حتی ممکنه ما در جریان کارمای طرف قرار نگیریم 

صدها مورد دیدم طرف بعد از ۲۰ ۳۰ سال کارماش رو پس داده

خوب میشی ۱ سال یا بیشتر طول میکشه بعد کمرنگ میشه برات

از حادثه جهان زاینده مترس/وز هرچه رسد چو نیست پاینده مترس/این یک دم عمر را غنیمت می‌دان/از رفته میندیش و از آینده مترس🦋🤍❄️

اتفاقا به طور حتم میگم وجود داره آیه قرآن داریم اما ممکنه طول بکشه یا حتی ممکنه ما در جریان کارمای ط ...

بعد ۲۰_۳۰ سال به چه دردی میخوره آخه :) صرفا طرف نتیجه بديش رو دیده نه اینکه حق من گرفته بشه ( که آیا همه میبینن یا نه) 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶