2777
2789
عنوان

احمق بی‌شعور بهش گفتم نخوررررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 106 پست
عزیزم گناه داره میدونم نگرانشی میدونم اذیتت میکنه ولی اون طفلک جز تو کسیو نداره عصبانیت و این رفتارا ...

اصن نمیزاره بهش محبت کنم 

عصری  رفتم بعلش کنم بهش میگم داداشی بیا بعلم ، میگه ولم کنننننن

خودمم دلم میخواد انقد بزنمش تا بمیره طوری که پزشکی قانونیم تشخیصش نده ولی ۲تا مشکل هست یک اینکه اگه ...

خب در حدی که درست بشه میشه ادبش کنی که. یدونه بزن لای پاش دیگه جرات نمیکنه بیاد طرفت 😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه والا ، یه بار متقابلا زدمش اونم بدجور زد همه دست و بالم زخم شد

با وسیله بزنش تهدیدش کن یک خشم اژدها نشونش بده سنش کمه زود باوره باید کنترلش کنی خودت کسی اینو گردن نمیگیره، ی کاری کن بهش چشم غره دادی بشاشه تو شلوارش از ترس، کار بد نکنه 

با وسیله بزنش تهدیدش کن یک خشم اژدها نشونش بده سنش کمه زود باوره باید کنترلش کنی خودت کسی اینو گردن ...

بآور کن تاثیر نداره امتحان کردم 

متاسفانه دستم بستس، اگه تنبیهش کنم به بابام میگه بابامم انتطار داره من لال باشم ، دعوام میکنه

نه والا ، دارم دیوونه میشم از روز اول هی به مامانم گفتم باهاش درست برخورد کن ، گوش نکردیه سالش بود د ...

اخه بچه یکسالهه😐

تو رو نمیدونم چرا میزاری بزنتت و اینکه چرا نمیزنیش

این کتک نخورده پرو شده 

اصلااا نمیتونم بچه بی ادبو تحمل کنم

پسر عمم هم همسن داداشمه 10 سالشه اونم همینجوری بی تربیت بود و واقعا مامان باباش نمیتونستن کنترلش کنن میرفت اونا رو هم میزد یبار مامانم یچیزی گفت تو جمع اونم زد 😐😐😐من خودم تو جمع نبودم وگرنه بخدا قسم جوری اون وسط میزدمش که صاحابشو نشناسه ولی یبار یادمه پرو شد یه حرفی بهم زد  جوری جلو همه از تربیت گوهه عمم و شوهرش گفتم خلاصه از خجالت عمم کامل درومدم تا اومد بچشو جمع کرد برد 

بآور کن تاثیر نداره امتحان کردم متاسفانه دستم بستس، اگه تنبیهش کنم به بابام میگه بابامم انتطار داره ...

مادر بزرگ پدر بزرگ نداری؟ اگ آدما نرمالی هستن چند روز قهر کن برو خونه اونا ب پدر مادرت بگو سلامت روانم درخطر با تخم جن شما اونو درست کنین یا بدین خودم درستش کنم بعد من میام 

عزیزم حق داری شما ولی بازم گناه داره بچگیاش سخت گذشته یکم صبوری کن ان شالله یکم بزرگتر شه بهتر میشه

خرت از پل که گذشت نشو از دوست جدا،ک نهان است پلی در پس پل های جهان، و خری نیست دگر تا بکشد جور تو را

اخه بچه یکسالهه😐تو رو نمیدونم چرا میزاری بزنتت و اینکه چرا نمیزنیشاین کتک نخورده پرو شده اصلااا نمی ...

اره باور کن 

مامانم تعادل اعصاب نداره 

۲تا دلیل دارم کا نمیتونم درست و حسابی بزنمش 

یک اینکه وحشی تر میشه ، یه بار متقابلا زدمش، اونم منو زد ، دستم زخم شد 

۲ اینکه پدرم بفهمه زدمش زندم نمیزاره ، انتطار داره اگه اون منو به قتل رسوند من لال بشینم و هیچی نگم

گلم غصه نخور

بگو خدایا شکرت بچه سالم داری

اما واقعیت اینکه تربیت مشکل داشته نه بچه طفل معصوم 

داداش منم بچه بود خیلی شیطونی میکرد اما الان واقعا گلی ست

از گلهای بهشت 

بزرگ میشه‌ خوب میشه فقط باید باش مهربون باشید سختگیری 

ج نمیده

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.