2777
2789
عنوان

خیلی حس بد گرفتم از حرفاش

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 40 پست
همیشه میگن اینایی که الکی میخندن و زیادی شادن یه غم بزرگ دارن تو دلشون راست میگن

دقیقا

من فک میکردم این بی عاره ک اینجوریه بعد دیدم نه از همه نا عاقل تره فقط میخواد خودشو گول بزنه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😓😓

کاش عمه ام سر خودش بیاد بفهمه همه ی مارو خون ب جگر کرده

ی سری هم رفته بوده بهش‌ گفته بوده ملیکا تو چون بچه ی طلاقی کسی باهات ازدواج نمیکنه

بخدا بابا و عمو هام بی غیرتن غیر آبروریزی هیچی برا من نداره ی ذره غیرت داشتن باید سرشو میبریدن

کاش عمه ام سر خودش بیاد بفهمه همه ی مارو خون ب جگر کردهی سری هم رفته بوده بهش‌ گفته بوده ملیکا تو چو ...

یعنی همت تاوان پس نداده هنوز ؟

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
یعنی همت تاوان پس نداده هنوز ؟

نه

شوهرش خره خیلیم عاشقشه هر چی داره ب اسم عممه

عمه ام سر نامزدی من ی دعوایی کرد

خیلی قشنگ ب مامانم گفت بی اصل و نسب!

گفت دخترتو دادی ب فامیلای خودت حداقل میدادی ب کسی ک اصل و نسب داشته باشه

حیف از بابام میترسیدم وگرنه همونجا باید میشستم مینداختمش رو بند اومد توهین کرد تهشم خود هر.زش قهر کرد 

بابامم زنگ زد بهش گفت زنم ک دعوتت نمیکنه خودمم همینطور ممکنهتو عمل انجام شده قرار بگیرم برا عقد یا عروسی دخترم بیام دنبالت ولی تو با نیومدنت مارو خوشحال کن

نهشوهرش خره خیلیم عاشقشه هر چی داره ب اسم عممهعمه ام سر نامزدی من ی دعوایی کردخیلی قشنگ ب مامانم گفت ...

مطمین باش دیر یا زود پس میده جواب این کارهاش رو 

اگه واقعا باعث جدایی شده که وای بحالش هر چی هم به اسمش باشه یه مریضی لاعلاجی چیزی میگیره  مطمئن باش 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

سلام عزیزم. حق داری منم خیلی از کلمه خوش بحالت بدم میاد.

هرکسی تو زندگیش مشکلاتی داره . اونم حتما انقدر دلش پر بود خواست یکم سبک بشه .روکاغذ بنویس احساساتتو ریزش کن و بریز سطل زباله. ناخوداگاهت فرانوشش میکنه. دعاکن انقدر خدا خوشبختی به دوستت بده که یادش بره تورو 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
مطمین باش دیر یا زود پس میده جواب این کارهاش رو اگه واقعا باعث جدایی شده که وای بحالش هر چی هم به اس ...

کاش تاوانشو همین دنیا پس بده

سلام عزیزم. حق داری منم خیلی از کلمه خوش بحالت بدم میاد.هرکسی تو زندگیش مشکلاتی داره . اونم حتما انق ...

مرسی فاطمه عزیزم بابت درکت. من واقعا براش از ته دلم آرزوی حال خوب کردم. درسته بنده خدا مشکلاتش خیلی زیاد بود منم متاسفانه مجبور شدم چندتا دروغ بگم که فکر نکنه زندگی من گل و بلبله و خدای نکرده بخواد حسرت بخوره چون چندبار بهم گفت داری مثل شاهزاده ها زندگی میکنی و غم و غصه نداری و ...

همین کاری که گفتی رو انجام دادم و سعی کردم فراموشش کنم و بسپرم به خدا همه چیز رو.

ممنون بابت نظر مهربانانه ت💖❤️

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂