2777
2789
عنوان

خیلی حس بد گرفتم از حرفاش

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 40 پست
منم ناراحت شدم وای بیشتر از این ناراحت شدم که با یه لحنی به تمسخر انگار میگفت تو که هیچ مشکلی نداری ...

انگار خیلی حال روحیش بد بوده بنده خدا به دل نگیر 

طفلک هم مادرش رو از دست. داده هم پدرش رو به نوعی 🥺

ولی خب تو هم کاملا حقداری ناراحت بشی ازین لحن 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انگار خیلی حال روحیش بد بوده بنده خدا به دل نگیر طفلک هم مادرش رو از دست. داده هم پدرش رو به نوعی 🥺 ...

مرسی که درک میکنی عزیزم😭

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
منم ناراحت شدم وای بیشتر از این ناراحت شدم که با یه لحنی به تمسخر انگار میگفت تو که هیچ مشکلی نداری ...

ازش بەدل نگیر

انقد سختی کشیدە این چیزا براش عجیبە

خدا کمکش کنە ان شااللە 

تو هم چهار قل و آبت الکرسی رو روی یە لیوان آب بخون فوت کن بهش و بخورش و سعی کن افکار منفی رو دور بریزی

وای میترررسممم

نترس صدقه بده تا رفع بشه چشم و نظر خیلی بده

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
ینی چی؟

عمم باعث جدایی عموم و زنش شد

عمم نزاشت مادر دختر عموم ی سال ببینش اونم ی بچه پنج ساله بیشتر نبود

دکتر عموم هیچی نگفت هیچی تا بزرگ شد 

رفت مدرسه 

رفت راهنمایی ونسبتا عاقل تر شد ی روز رفته بودیم کوه 

مث همیشه نبود همیشه اینقد شاد بود ک آدم حالش ب هم میخورد من میگفتم این دیوونه اس نمیفهمه

گفت بیا بریم اونورا

رفتیم نشستیم یهو زد زیر گریه گفت من هیچوقت عمه رو نمیبخشم ارزو میکنم همون بلایی ک سر زندگی ما اورد سر زندگی خوشم بیاد مامان و بابای من همو دوس داشتن اون باعث جداییشون شد

من حسرت میخورم میریم بیرون تا همه مامان باباشون نشستن ولی من دیگه مامان و بابامو کنار هم نمیبینم

اونجا فهمیدم نه اونقدارم ک من فک میکنم ساده و دل خوش نیس

فقط بروز نمیده

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

عمم باعث جدایی عموم و زنش شدعمم نزاشت مادر دختر عموم ی سال ببینش اونم ی بچه پنج ساله بیشتر نبوددکتر ...

همیشه میگن اینایی که الکی میخندن و زیادی شادن یه غم بزرگ دارن تو دلشون راست میگن 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند