2777
2789
عنوان

چطور از افسردگی نجات پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 25 پست
حالا فکر کردن به اینکه کارت درست بوده یا نه فایده ای جز ناراحت کردن خودت نداره ، گذشته ای که گذشته ...

من اعتماد به نفشم خیلی زیاده ارتباط چشمی و اجتماعیم مشکلی نداره😞 همه منو یه ادم قویو مستقل و خیلی باهوش میبین هیچکس فکرشم نمیکنه من یه ادم پوچ هستم از درون تنها مشکل من گذشتمه که الان افسردم کرده

من اعتماد به نفشم خیلی زیاده ارتباط چشمی و اجتماعیم مشکلی نداره😞 همه منو یه ادم قویو مستقل و خیلی ب ...

ببین حتی ثانیه ی قبل هم باشه گذشته دیگه برنمیگرده رها کن بره ...فقط پیش خدا میتونی توبه کنی و بعدشم حتی خود خداهم خوشش نمیاد آدم بند گذشته باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پام از خونه میذارم بیرون احساس میکنم همه با نگاها قضاوتم میکنن😢 آدم گریز شدم اصلا

این فکرو نکن ببین یه چیزی بهت یاد میدم خودت معجزشو میبینی هرروز برو جلوی اینه به خودت بگو من لایق عشقم من زیبا هستم من به هرچیزی که میخوام میرسم حتی اگه تو ذهنت این فکرو نکنی ولی به زبون بیارش همیشه هیچوقت نگو اینارو موج منفی نده تو دلت بگو ولی به زبون که میاری برعکسشو بگو حتی با تمسخر کم کم همه چی عوض میشه صبر داشته باش همه چی به انرژی خودت بستگی داره تو عوضش کن

ببین حتی ثانیه ی قبل هم باشه گذشته دیگه برنمیگرده رها کن بره ...فقط پیش خدا میتونی توبه کنی و بعدشم ...

من خیلی توبه کردم تموم درونم پر از عذاب وجدانه چون تنها بدی که تو این دنیا کردم بدی هایی بوده که به خودم کردی

برای بقیه چیزی جز یه ادم مهربون نبودم😞

این فکرو نکن ببین یه چیزی بهت یاد میدم خودت معجزشو میبینی هرروز برو جلوی اینه به خودت بگو من لایق عش ...

من اینجوری نبودم انقد اذیتم کردن نمیدونم از رو حسادت بود یا واقعیت یک سری آدما بدجور اعتماد ب نفس منو خراب کردن، با این ک خودم میدونم چ زن تواناییم ولی حس بی مصرفی تو اجتماع رو دارم

من خیلی توبه کردم تموم درونم پر از عذاب وجدانه چون تنها بدی که تو این دنیا کردم بدی هایی بوده که به ...

اصلا خود خدا گفته آدم حق نداره یبار که توبه کرد هی برگرده به گذشته نگاه کنه . اون تموم شده . آدم مگه چندبار توی این دنیا زندگی میکنه نشه اشتباه کنه ؟ اشتباه هم جزوی از زندگی و مسیره مهم اینکه الان ازش عبرت بگیری همین 

من اینجوری نبودم انقد اذیتم کردن نمیدونم از رو حسادت بود یا واقعیت یک سری آدما بدجور اعتماد ب نفس من ...

با منم همین کارو کردن عزیزم ولی بعدش فهمیدم به تنها کسی که نیاز دارم خودمم خیلی دیر اینو فهمیدم😞

من الان خودمو عالی و زیبا میبینم به  محبت هیچکسی نیاز ندارم ولی امان از این گذشته لامصب 

توهم بامن حرف بزن تا خوبت کنم

اصلا خود خدا گفته آدم حق نداره یبار که توبه کرد هی برگرده به گذشته نگاه کنه . اون تموم شده . آدم مگه ...

خیلی سخته جزوی از زندگی که رو زندگیم همیشه تاثیر میذاره ولی خب گذشته ازمن اینی که الان هستمو ساخته خیلی دوستش دارم ولی خیلی دیره برای دوست داشتنش دیر فهمیدم

با منم همین کارو کردن عزیزم ولی بعدش فهمیدم به تنها کسی که نیاز دارم خودمم خیلی دیر اینو فهمیدم😞من ...

ببین من اون داستان رفیق اینا رو حل کردم چون واقعا علف هزر بودن رفیق نبودن، توهم میتونی بخدا تنها باش آدم بهتره رفیق میخوای خودم رفیقت میشم خواهر عزیزم، ولی حسرت هر بی سر پایی نخور 

خیلی سخته جزوی از زندگی که رو زندگیم همیشه تاثیر میذاره ولی خب گذشته ازمن اینی که الان هستمو ساخته خ ...

هرکسی که حالش بده بیاد با من حرف بزنه عزیزای من 

من حالتونو خوب میکنم با اینکه خودمم حالم بده ولی خب هر ادمی یه دردی توی دلش داره من هیچکسو قضاوت نمیکنم