2777
2789
عنوان

یعنی حدا خیر بده همچین دکترایی رو بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 66 پست
منم از دندون درد بیدارم

درکت میکنم 

از ته دلم برات دعا میکنم خوب بشی

مسکن خوردی؟

با آب نمک هم دهنتو بشوری خوبه

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
واااای😭با پوست و استخونم درکت میکنمانشالله زودی خوب بشیمسکن خوردی؟شاید خدای نکرده بیماری لثه هست؟

هر مسکنی می‌خورم جواب نمی‌ده 😭 آمپول دگزا زدم فقط چند ساعتی بهتر بود😭 خیلی درد میکرد ولی ورم نداشت دکتر رفتم عکس گرفتم، پزشک عمومی رفتم غدد لنفاوی رو چک کرد! همش ظاهرا اوکی بود 

ولی دردش خوب که نمیشد هیچ, حالا ورم هم کرده طوری که استخون فکم هم درد میکنه

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم از ته دلم برات دعا میکنم خوب بشیمسکن خوردی؟با آب نمک هم دهنتو بشوری خوبه

مسکنام موندن توی اتاقی که مهمون خوابه، آب نمک زدم فایده نداره، ممنون بابت دعای خیرت عزیزم

خداروشکر الان درد نداری.شوهر منم خسیسه😭😭😭😭

ببخشید ولی خدا لعنتشون کنه

آخه وقتی عرضه خرج کردن ندارن چرا زن میگیرن

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
هر مسکنی می‌خورم جواب نمی‌ده 😭 آمپول دگزا زدم فقط چند ساعتی بهتر بود😭 خیلی درد میکرد ولی ورم نداشت ...

برا ذکر یا من اسمه دوا میخونم

انشالله که خوب بشی

مسکنام موندن توی اتاقی که مهمون خوابه، آب نمک زدم فایده نداره، ممنون بابت دعای خیرت عزیزم

خواهش میکنم گلم 

یواشکی برو بردار

خودت مهم تری گل

برات ذکر میخونم انشالله خوب بشه

شوهرت حالمو بد کرد. واقعا جرااااا نابودن بعضی مردا.

ب نظرم زن صبوری هستی خیلی.

من بودم درد میداشتم ی کلمه حرف اضافی میزد خشتکشو میکشیدم رو سرش

تو درد ادم اعصاب نداره‌ . خیلی خوب بودی خیلی. خدا هم کمکت کرد😘

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

شوهرت حالمو بد کرد. واقعا جرااااا نابودن بعضی مردا.ب نظرم زن صبوری هستی خیلی.من بودم درد میداشتم ی ک ...

ممنون عزیزم

آره صبورم

ولی همین صبرم باعث شد پررو بشه

یه جاهایی اصلا خوب نیست صبر 

میشه منو راهنمایی کنید من خودمو مقصر میدونم نمیدونم باید چیکارکنم

برا چی گلم؟