2777
2789
عنوان

یعنی حدا خیر بده همچین دکترایی رو بیاین بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 66 پست

چه دکتریه که دندون عفونتی رو میکشه🤐یه هفته لااقل باید چرک خشک کن بخوری عفونتش خشک شه بعد بکشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

رفتم یه مطب گفت ۴ میلیون هزینه

چون ریشه ها بلندن

مطب دیگه گفت ۳ تومن شایدم بیشتر

شوهرم زیر بار نمی‌رفت میگفت من این پولو نمیدم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حدود ده تا مطب گشتیم همه همینو گفتن

دیگه نشستیم تو ماشین شوهرم گفت باااااید صبر کنی

من سه چهار تومن نمیدم

یهو دیونه شدم

تو ماشین سرمو میکوبیدم به شیشه و جیغ میزدم

گفتمش یعنی من ۳ تومن ارزش ندارم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

بعدش

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

اسی جان یکی زودتر بزار 

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

یهو از در یه کلینیک رد شدیم گفتمش نگهدار همینجا

هرچقدر بود باید بدی وگرنه آبرومو میبرم

پیاده شدیم

رفتیم عکس و نشون دادیم دکتر خیلی ریلکس گفت میکشم

گفتم چقدر گفت بین ۷۰۰ تا یه تومن

گفتم دکتر جاهای دیگه گفتن....پرید تو حرفم گفت گفتن باید جراحی شه؟من بدون جراحی درمیارم واست

منم از خدا خواسته رفتم

بیحسی رو زد انگار دنیا رو بهم دادن

بعد با کلی سختی حدود ده دقیقه ور رفت باهاش نا کشیدش

همش هم ۷۰۰ برد بنده خدا

کلی براش دعا کردم

فکر میکنم اگه این نبود الان بایستی گریه میکردم از درد

خدا خیرش بده واقعا

خب خداروشکر مبارک باشهشب بخیر

ببخشید طول برد

انشالله شما و  هیچکس دیگه گرفتار درد نشین

خیییییلی بده