2777
2789
عزیزم من یکی از عزیزانم که نزدیک به چهل سالش هست دو سه باری تو دستشویی بعد دفع متوجه خون قرمز شده بو ...

عزیزم بلا دوره ان شاءالله

خون قرمز بیشتر به خواطر همورویید و بواسیر هست 

خونه لخته یا همراه مدفوع .. مدفوع تیره ... دلدرد .. کم اشتهایی کاهش شدید وزن توی زمان کم اینا علائم خطره

اگر نگرانید میتونید برید پیش یه دکتر دیگه ممکنه اگر خودتون درخواست بدید کلونوسکپی کنن 

اگه تو دستشویی بعد دفع خون روشن ریخته بشه از چیه قضیه برای ۵ ماه پیش هست در حد سه بار که الان بعد ۵ ...

خونریزی همورویید هست احتمالا یا شقاق مقعدی باید به دکتر متخخص داخلی یا فوق تخصص داخلی و کبد مراجعه کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بلا دوره ان شاءاللهخون قرمز بیشتر به خواطر همورویید و بواسیر هست خونه لخته یا همراه مدفوع .. م ...

نه خدارو شکر فقط همون خون بوده من خودم چیز خاصی توش ندیدم وزنش ثابته همیشه معمولی بوده

خونریزی همورویید هست احتمالا یا شقاق مقعدی باید به دکتر متخخص داخلی یا فوق تخصص داخلی و کبد مراجعه ک ...

مشکل اینجاست که بردیم پیش دکتر متخصص داخلی دکتر یزدان بد که همه ازش تعریف میکردن این دکتر هم آزمایش و کلونوسکوپی ننوشت فقط قرص عفونت داد

مشکل اینجاست که بردیم پیش دکتر متخصص داخلی دکتر یزدان بد که همه ازش تعریف میکردن این دکتر هم آزمایش ...

نه خب باید قشنگ شرح حال بدی این سری ببرش جای دیگه و شرح حال کامل بده بگو خونریزی هم دارن بعد از دفع. ولی احتمالا خون تازه بعد از دفع برای همورویید هست

نه خدارو شکر فقط همون خون بوده من خودم چیز خاصی توش ندیدم وزنش ثابته همیشه معمولی بوده

خدا رو شکر 

نگران نباشید ان شاءالله چیزی نیست

ما چند مورد تومور روده توی فامیل داشتیم خدا رو شکر درمان شدن با جراحی و شیمی درمانی 

نه خب باید قشنگ شرح حال بدی این سری ببرش جای دیگه و شرح حال کامل بده بگو خونریزی هم دارن بعد از دفع. ...

بهش میگم دوباره بریم دکتر میگه دیگه قطع شده چرا بریم ولی من نگرانم

خدا رو شکر نگران نباشید ان شاءالله چیزی نیستما چند مورد تومور روده توی فامیل داشتیم خدا رو شکر درمان ...

ممنونم عزیزم خدا خیرتون بده

فقط این فامیلتون سنشون زیاد بود ؟؟

بهش میگم دوباره بریم دکتر میگه دیگه قطع شده چرا بریم ولی من نگرانم

ضمن اینکه نذارید یبوست بشن 

یبوست خونریزی اینجوری رو تشدید میکنه 

انجیر روغن زیتون و کلا غذاعای ملین بخورن

آب فراوون 

هر روز ناشتا دوتا لیوان آب ولرم بخورن 

خدا از جوونا دور کنه خون دیده بودن اونا ؟ علاعم اصلیش می‌دونی چی بوده

خون روشن نه 

لخته خون دیده بودن که ازشون دفع شده 

به همراه درد شکمی ... یهو شدییید لاغر شدن و کم اشتها که همین باعث رنگ زردشون شده بود و ضعیف شده بودن 

یا یبوست شدید و مدفوع سیاه

خون توی مدفوع که با آزمایش مشخص شده بود

اینا علائم خطره 

خون روشن نه لخته خون دیده بودن که ازشون دفع شده به همراه درد شکمی ... یهو شدییید لاغر شدن و کم اشتها ...

خدارو شکر هیچ کدوم اینا رو نداشته 

دردم یکی دو تا نیست که نگران مامانم هم هستم شکمش درد می‌کنه ولی دکتر نمیره کلا خانواده من از دکتر فراری هستن منو دق میدن🤦🏻‍♀️