2777
2789
عنوان

اینکه میگن تو دوران بارداری به عکسی زیاد نگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 50 پست

تو ماه هشتم بارداری چهل بار سوره یوسف رو به سیب بخون و بخور

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
هیچکدوم دوس ندارم من سلیقه خودت اتتخاب کن درست غلط بودنشو نمیدونم ولی دختر عموم بارداریش یه دختر نگ ...

البته من چشام عسلیه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ماه هشتم بارداری چهل بار سوره یوسف رو به سیب بخون و بخور

ب یک سیب ؟ یا روزی یک سیب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

به پروفایلت دقت نکردم من قبلا تاپیکاتو دنبال میکردم به سلامتی باردار شدی تبریک میگم ایشالله نی نی تو سلامت بغلت بگیری

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
سلامدلت میخواد نگاه کن ولی دل نبند اما تغذیه، آرامش، استراحت به اندازه خیلی بیشتر رروی چهره اثر داره

چقدر عالی الحمدلله همش رعایت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به پروفایلت دقت نکردم من قبلا تاپیکاتو دنبال میکردم به سلامتی باردار شدی تبریک میگم ایشالله نی نی تو ...

ممنون قشنگم 😍 🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه یک سیب

ممنون قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روزی پنج تا بادوم بخور. میوه فراوان بخور. آب انارم بچه رو سفید میکنه. لبنیاتم زیاد مصرف کن

دوست ندارم ب اهدایی بشه دلم میخواد فقط ب خودم برهاهدایی رو ندیدم اصلا

توکل بخدا کن .همه چیز که نباید دلخواه ما باشه.انار بخور به بخور سوره یوسف بخونم.نه که زل بزنی به یه عکس

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!