2777
2789

کنی بچه شبیه همون میشه حقیقت داره؟

ب کدومش نکاه کنم

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

😂😂😂 بعد ببخشید ژن پدر مادر این وسط چی‌میگه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
😂😂😂 بعد ببخشید ژن پدر مادر این وسط چی‌میگه

دیگه منم سوال پرسیدم تایید ک نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باور نکن

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
باور نکن

خخخ ولی یه سریا میکن دختر مو فرفریه شبیه منه ..

جز رنگ چشاش ، چشای من عسلیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچکدوم دوس ندارم من سلیقه خودت  اتتخاب کن 

درست غلط بودنشو نمیدونم 

ولی دختر عموم بارداریش یه دختر نگا مبکرده چشم رنگی بوده 

دخترش چشاش رنگیه و پدر و مادر چشاشون قهوه ای

بی تاثیر نیسولی نه اینقدر😂

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه منم سوال پرسیدم تایید ک نکردم

یه فامیل داشتیم

دختر اولش بشدت شباهت زیادی به عمش داشت

حتی شب عروسیش میگفت‌نگا کنید چقدر شکل عمش هست😂😂😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

آره منم تو یه کتابی خونده بودم بعد عکسای خوشگل بچه هارو تو گوگل نگاه میکردم و بچم با اینکه من و پدرش سبزه ایم بور و سفید و خوشگل شد

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
نمیدونم درسته یا نهمنم شنیدم رنگ چشمای بالایی قشنگه۰

من اخه دختر عمم چشاش رنگیه...

خودش میگه عکس فلانی رو زیاد نگاه کردم

دخترشم خوشگله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داری شبیه سازی میکنی؟بچه نصفی شبیه تو میشه بیشتر شبیه شوهرتکندر بخور باهوش باشه ،قیافه کشکه

دوست ندارم ب اهدایی بشه دلم میخواد فقط ب خودم بره

اهدایی رو ندیدم اصلا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچکدوم دوس ندارم من سلیقه خودت اتتخاب کن درست غلط بودنشو نمیدونم ولی دختر عموم بارداریش یه دختر نگ ...

دقیقا مثل عمه ی من

1
5
10
15
20
25
30
35
40