2777
2789
عنوان

میخوام طلامو بفروشم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 48 پست
چند درصد؟چجوری؟

حساب باز می‌کنی با موبایل کارت ت میفرستن در خونه تون بعد حسابت گردش پیدا کنه به اندازه ۴۰ برسه سریعا ۷ دقیقه ای واریز می‌کنن.. مصلا من ماهانه حقوق مو میریزم رو حساب مادرم می‌ریزه اینطوری گردش داره مبالغ بیشتر هم داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب متقاعدشون کنبعدشم دستبند خودته از طرفی هم بگو اگ نفروشی ماشین رو فروش میره و این واقعاا بدتره

دستبندمو خونه بابام خریدم

پدشوهرمم برام ۶ تا النگو خریده.

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
یبار توی این موقعیت احساسی قرار گرفتم و پشیمون شدم، دقیقا درمورد‌ طلا.

خودشون برام ۶ تا النگو خریدن

میتونم دوتا از اون النگوهارو بفروشم

دستبندم بمونه

اگه مامانم مخالفت کنه بگه چرا اینکارو کردی چیکار کنم

ببخشید مامانت به زندگی شخصیتون چیکار داره وقتی میدونی پدرشوهرت ادم خوبیه و برات جبران میکنه بعصی چیزا ارزش معنوی داره،

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
ببخشید مامانت به زندگی شخصیتون چیکار داره وقتی میدونی پدرشوهرت ادم خوبیه و برات جبران میکنه بعصی چیز ...

چون دستبندمو خونه بابام خریدم

اما پدرشوهرم برام النگو خریده ۶ تا

خودشون برام ۶ تا النگو خریدنمیتونم دوتا از اون النگوهارو بفروشمدستبندم بمونه

مادرشوهرت یا اگه خواهر شوهر و جاری داری، اونا چی؟ اونا حرکتی نزدن واسه این موضوع؟ 

چون دستبندمو خونه بابام خریدماما پدرشوهرم برام النگو خریده ۶ تا

خب النگو هارو بفروش بعدم مگه طلارو ندادن به خودت دیگه چیکار دارن اخه

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،