2777
2789
عنوان

میخوام طلامو بفروشم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 48 پست

ولی یه سوال

دارن شرکت میزنن و ۴۰ میلیون فقط کم اوردن و از کسی هم قرض نگرفتن ؟

اگه ۴۰ تومنه ، یکم مشکوک نیست ؟شاید میخواد امتحانت کنه دنبال مادیات نباشی؟

اخه معمولا شرکت زدن خیلی بیشتر از این حرف ها میخواد و ۴۰ تومن پول میز و صندلیش هم نمیشه 🥲

ولی یه سوالدارن شرکت میزنن و ۴۰ میلیون فقط کم اوردن و از کسی هم قرض نگرفتن ؟اگه ۴۰ تومنه ، یکم مشکوک ...

بالای ی میلیارد خرج دستگاه کردن 

چرا میگم ک مادرشوهر خواهرشوهرمم طلا فروختن

از دوستاشونم قرض گرفتن

الان لنگ وامشونن ک ی ماه دیگه واریز میشه

با ۴۰ تومن خرید میتونن این ماه کار کنن

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلاها هدیه ی عقدته ؟ویا منطورت طلایی هست که خانوادت خریدن واست ؟نمیدونم واقعا چون هنوز زیر یه سقف نر ...

النگوهامو پدرشوهرم خریده

دستبندمو خانوادم

آره درست میگی ولی میشناسمشون 

حتی الان اگه پدر شوهرم بشنوه میخوام اینکارو کنم به هیچ وجه قبول نمیکنه که بفروشم

اما شوهرم میگه اینکارو کنیم بابام خیلی فشار روشه مطمئن باش جبران میکنه

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•
بالای ی میلیارد خرج دستگاه کردن چرا میگم ک مادرشوهر خواهرشوهرمم طلا فروختناز دوستاشونم قرض گرفتنالان ...

اها

بنظر ۴۰ تومن پول زیادی واسه ریسک کردن نیست 

اگر بهشون اعتماد داری ، و تا الان همیشه روی قول هاشون بودن

من باشم این ریسک را میکردم

اگر مادرتون منطقی هست و عجولانه رفتار نمیکنه بنطرم بهتره با دونستن ایشون پیش بری 

چون فروختن طلا توی عقد ممکنه چیزی نباشه که بشه پنهانش کرد و از زبان همسرتون و یا خانوادش در بره و بعد فکر کنن که شما به خانوادتون حقیقت را نمیگید و یه جورایی سو برداشت بشه و وجه خوبی نداره

منظورم از منطقی اینه که :

ناراحت شدن طبیعی هست ها 

اخه همه خانواده ها دوست دارن واسه دخترشون طلا خریده بشه و نه اینکه طلاش را توی عقد بخواد بفروشه ، اما اینکه با آرتمش و بدور از هیجان راهنماییت کنه به اونچه که دست هست و اینکه مدام به روی داماد نیاره که اینکارو کردید منظوزم هست ❤️🥰