2777
2789

رابطه ای که بخواد با این کلمات و عبارات شروع شه تهش معلومه چیه دیگه

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به عنوان یه مادر برای مادرت متاسف شدم که اینهمه زحمت برات کشیده چقدر براش مهم وباارزشی اونوقت تو بجای ارزش قائل شدن به خودت ذوق کردی ازطرف حرف زدن چنین پسری که کارش تند تند عوض کردن دوست دختراشه واینجوری داره تفریح میکنه وتورو یکم بیشتر ازاونیکیا نگه داشته دختر ارزش قائل شو واسه خودت طرف داره شخصیتتو خرد میکنه اون وقت تو به قول خودت اکلیلی میشی .

یه چیزی بگم بهت.ممکنه چند روز دیگه بهش برسی ،ممکنه هست بیشتر طول بکشه ولی مطمئن باش توهم میشی یکی از قبلیا.چون پسر یا دختری  که از همون اول با چندین نفر بوده،تنوع طلب بار اومده ،مهم نیست الان چقدر دوستت داره،چند وقت دیگه دلشو میزنی.اینو تجربه و علم روانشناسی میگه..

علی محرز

علی محرز ۲۵ ساله مشهد ،یه رپر