2777
2789
عنوان

چند نفر رو کشت🫠💔چطور خوابیده وجدانش کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نبخش بعضی دکترا شیطان صفت ان مثل دکتر منجراحی ناقص ام کرد پولم رفت جونم رفت ناقص شدم روحیه ام رفت نب ...

😔😔😔😔

پدر منم یک پاش رو قطع کردن 

دلم خون شده جیگرم سوخته انگار نمیتونم هیچوقت ببخشمش💔

من نمیدونم چه اصراریه  این همه گاو نفهم  برن پزشک شن.چند هفته قبلم یه پزشک ۹ نفر رو کور کرده بود.عمل آب مروارید داشتن.

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

همون ۱۰ نفر هم پیگیر شکایت هستن

شما قضیه رو نمیدونید ولی من میدونم که میگم 

خیالتون راحت همه خانواده ها درگیر شکایت هستن

ادم تاپیک میزنه دلش اروم بگیره بدتر نمک میزنن امثال شماها...

همچنین شماهم از خدا بترسید بخاطر حرفی که میزنید

متاسفم...

چقد ناراحت شدم با این تاپیک هم برای پدرتون و هم برای بیمارایی که زیردست این دکتر بودن.دکتری که مردم بعد از خدا بهش امید دارن‌.آخه چرا باید اینجوری از آب دربیاد.خیلی غم انگیزه 💔😢 

همه درگیر شکایت هستنداحتمال زیاد منع کنن از طبابت

ان‌شاءالله 

پیگیری کنید حتما 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

چقد ناراحت شدم با این تاپیک هم برای پدرتون و هم برای بیمارایی که زیردست این دکتر بودن.دکتری که مردم ...

یک پای پدرم رو قطع کزدن بابت اشتباه همین پزشک😢

الان میگن دوباره عفونت کرده پاش

لطفا براش دعا کنید خیلیییی خیلیییی به انرژی مثبت و دعاتون محتاجیم

ان شاءالله خیرش به زندگیتون برگرده🙏🏻💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️💕❤️

عزیزم بعضی عملها با ریسک خیلی بالایی هستن و وقتی پزشک جراحی میکنه دلیل یر بد بودن اون جراح نیست

علت اسم کاربریم :انقدر زندگیمو آروم و خوب بدون مشکلات به همه نشون دادم که الان با این اتفاقاتی که تو زندگیم افتاده همه منو مقصر میدونن حتی خودم😔😔😔😔😔
من نمیدونم چه اصراریه این همه گاو نفهم برن پزشک شن.چند هفته قبلم یه پزشک ۹ نفر رو کور کرده بود.عمل ...

اون میگن یکی با پزشک خصومت شخصی داشته وسایل زو استریل نکرده

بازم نمیدونم دقیقا قضاوت نکنم منم شنیدم 

خدا الهی به خانواده هاشون صبر بده😢😥

عزیزم بعضی عملها با ریسک خیلی بالایی هستن و وقتی پزشک جراحی میکنه دلیل یر بد بودن اون جراح نیست

درسته

ولی تشخیص این بوده که اشتباه از پزشک بوده و از راه قانونی پیگیری باید بشه