2777
2789
عنوان

چند نفر رو کشت🫠💔چطور خوابیده وجدانش کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 38 پست
اون میگن یکی با پزشک خصومت شخصی داشته وسایل زو استریل نکردهبازم نمیدونم دقیقا قضاوت نکنم منم شنیدم خ ...

مطمعن باش حقیقت رو نمیگن.همش زیر سر پزشکای بیسواده که عین ملخ زیاد شدن.

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

درستهولی تشخیص این بوده که اشتباه از پزشک بوده و از راه قانونی پیگیری باید بشه

خب قصور پزشکی کاملا قابل پیگرد هست. خدا به پدر سلامتی بده

علت اسم کاربریم :انقدر زندگیمو آروم و خوب بدون مشکلات به همه نشون دادم که الان با این اتفاقاتی که تو زندگیم افتاده همه منو مقصر میدونن حتی خودم😔😔😔😔😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل شما چیه عزیزم؟

عمل زیبایی سینه انجام دادم 

ولی ناقص 

هم لیف بودم هم پروتز 

دکتر بیشرف ام پروتز رو گذاشته داخل سینه افتادم

الان مثل مشک بزرگ و‌اویزونن

😭😭😭

همه چیم رفت ابرو پول جسمم روحیه ام