2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7751 بازدید | 265 پست
چرا نباید جوری بارش بیاری که بتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه؟هی میخوای لقمه کنی آماده بزاری دهنش؟اینجو ...

من قبول دارم بچه باید رفاه داشته باشه ولی ن هم خونه هم ماشین هم سرمایه هم خرج عروسی بهش بدیم 

اونوقت میشه ی مفت خور و لوس و تنبلن که همیشه باید ساپورتش کنی همین طرز فکر کردن که بعضی از بچه های الان ب هیچی راضی نمیشن بشدت لوس و پرتوقع شدن بابا هر چیزی اندازش خوبه آخه 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نباید جوری بارش بیاری که بتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه؟هی میخوای لقمه کنی آماده بزاری دهنش؟اینجو ...

حالا چه اصراریه که شماها برای دل خودتون 3 4 تا بیارین بعد بچه مجبور بشه خودش از سن کم بره دنلگبال کار شما بگذرین از خواستتون

بله خودش تلاش کنه جایی کم اورد خانواده هم پشتش باشه

اره دیگ منم همین میگم ی جاهایی خودش دیگ باید تلاش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من قبول دارم بچه باید رفاه داشته باشه ولی ن هم خونه هم ماشین هم سرمایه هم خرج عروسی بهش بدیم اونوقت ...

بابا همین خرج تحصیلش رو بتونن بدن با ی ماشین هنر کردن که همینم نمیتونن

مگ قدیمه خواهر من چجوری الان جوونو حمایت نکنی ی بدبخت بیش نیس ی زندگی بی کیفیت تهش قراره داشته باشه الانو با بیس سال پیش مقایسه کن چقد فرق کردیم چقد نسل فقیر پرورش دادیم بسه دیگ بسه ایران شده پر از مردمانی ک از پس هیچی بر نمیان بنظرت بچه اوردن تو این شرایط درسته بچه تهش یکی 

چرا فکر میکنی نمیتونیم خرج تحصیلش رو بدیم؟

یا نمیتونیم براش ماشین بخریم؟

بعد مگه قراره همه دانشگاه آزاد برن؟

اره دیگ نمیشه از صفر شروع کنن واقعا سخته ی جاهایی باید کمک بشه که امیدی داشته باشه واسه تلاشش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من و همسرم زحمت کشیدیم درس خوندیم کارمند شدیم... لونم زحمت بکشه درس بخونه.. یه زندگی معمولی کارمندی ...

خب قدیم خرج دانشگاهتون و کنکور مفت بود الان میدونی چقد هزینه داره همون کارمند شدن میدونی پسرتو ی دانشگاه بفرستی چقد باید هزینه کنی ک تهش کارمند بشه ی درصد احتمال بده نشد ی درصد احتمال بده اصن علاقه نداشت کارمند بشه 

بعدشم میدونم چی میگی ولی نسل الانو با نسل منو خودت مقایسه نکن بچه ای بار نیار ک با ی زندگی معمولی و توقع های زیاد سرش تو جامعه خم باشه