2777
2789
عنوان

بچه سوم رو بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7778 بازدید | 265 پست
من و همسرم هردو بدون حتی هزاری از پدرو مادرامون زندگی مونو ساختیم..نمیدونم چرا بعضی ها میگن باید خون ...

چون زمان شما فرق میکرد زمان شما خونه خریدن انقد سخت نبود ازدواج سخت نبود زمان قدیم ی نفر کار میکرد دو خانوار میخوردن الانو با قدیم مقایسه نکن بنظرت پسر دار بشی دلت میاد پسرت الاخون والاخون باشه پسرت بخاطر گرونی نتونه زن بگیره خرج دانشگاهشو نباید بدی ی کسب و کار ساده بخوای بیس سال بعد براش بزنی ی حمایت ریز نباید بکنیش فک کن گلم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ناشکری نمیکنم  خدایاشکر دوتا بچه دارم   ولی درکل از اول که مجرد بودم   واقعااااامتنفربودم از بچه  وهستم  چون بچگی نکردم  خواهرهامو همرو خودم کمک مامانم بود بزرگ کردم بعدشم  اصلا حوصله واعصاب مشکلات بچه رو  دارین  که بیارین  بسمه الله 

تو دنیایی که ناخن و ژل کلاس داره تک فرزندی صد البته کلاس داره و فرهنگ میخواد

چه ربطی به کلاس داره آخه؟

بستگی به شرایط هر خانواده ای داره،خیلیا هستن یه بچه اارن و دوست دارن دومی رو بیارن و نمیشه

واقعا ربطش به کلاس و فرهنگ نمیدونم چیه

چون زمان شما فرق میکرد زمان شما خونه خریدن انقد سخت نبود ازدواج سخت نبود زمان قدیم ی نفر کار میکرد د ...

چرا نباید جوری بارش بیاری که بتونه گلیمشو از آب بیرون بکشه؟

هی میخوای لقمه کنی آماده بزاری دهنش؟

اینجوری قدرشو میدونه؟پس برای چی تلاش کنه؟

چون زمان شما فرق میکرد زمان شما خونه خریدن انقد سخت نبود ازدواج سخت نبود زمان قدیم ی نفر کار میکرد د ...

من و همسرم زحمت کشیدیم درس خوندیم کارمند شدیم... لونم زحمت بکشه درس بخونه.. یه زندگی معمولی کارمندی داشته باشه...

قرار نیست همه پولدار بشن

چه ربطی به کلاس داره آخه؟بستگی به شرایط هر خانواده ای داره،خیلیا هستن یه بچه اارن و دوست دارن دومی ر ...

طرف داره میگه نه حوصله دارم نه اوضاع مالی آخه کدوم آدم با فرهنگی بدون در نظر گرفتن کلی شرایط بچه میاره مگه عروسکه 

فکر کنم مجردی!درست میگم؟

ی بار ازدواج کردم جدا شدم سر همین مساعل چون همسر سابقم توان ایجاد کسب و کار نداشت و خانوادش هیچ حمایتی ازش نکردن خانواده منم نکردن چی شد اون زندگی از فقر ب تباهی کشیده شد باعث شد همسرم روانی بشه از بی پولی از اینکه ماهی هشت تومن یخچالش پر نمیشه باعث شد من زده بشم ازش ک داره بخاطر مشکلات مالی با من بد برخورد میکنه