من و همسرم هردو بدون حتی هزاری از پدرو مادرامون زندگی مونو ساختیم..نمیدونم چرا بعضی ها میگن باید خون ...
چون زمان شما فرق میکرد زمان شما خونه خریدن انقد سخت نبود ازدواج سخت نبود زمان قدیم ی نفر کار میکرد دو خانوار میخوردن الانو با قدیم مقایسه نکن بنظرت پسر دار بشی دلت میاد پسرت الاخون والاخون باشه پسرت بخاطر گرونی نتونه زن بگیره خرج دانشگاهشو نباید بدی ی کسب و کار ساده بخوای بیس سال بعد براش بزنی ی حمایت ریز نباید بکنیش فک کن گلم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من ناشکری نمیکنم خدایاشکر دوتا بچه دارم ولی درکل از اول که مجرد بودم واقعااااامتنفربودم از بچه وهستم چون بچگی نکردم خواهرهامو همرو خودم کمک مامانم بود بزرگ کردم بعدشم اصلا حوصله واعصاب مشکلات بچه رو دارین که بیارین بسمه الله
ی بار ازدواج کردم جدا شدم سر همین مساعل چون همسر سابقم توان ایجاد کسب و کار نداشت و خانوادش هیچ حمایتی ازش نکردن خانواده منم نکردن چی شد اون زندگی از فقر ب تباهی کشیده شد باعث شد همسرم روانی بشه از بی پولی از اینکه ماهی هشت تومن یخچالش پر نمیشه باعث شد من زده بشم ازش ک داره بخاطر مشکلات مالی با من بد برخورد میکنه