2777
2789

آزاد مدرک برات مهم باشه صدرصد آزاد

اگه میخوای همینطوری اسم دانشجو روت باشه پیام نور

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیام نور بعضی کلاساش مجازیع وقت آزاد بیشتر داری اگه مثلا بخوای در کنار دانشگاه یه کار دیگه بکنی

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

پیام نور خیلی سخت تره ولی هردو یکی ان و مهم سوادته کسی با مدرکت کاری نداره

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
چون در سطح دانشگاه دولتیه اما پولی

جوک میگی آزاد در سطح دولتی🤣🤣یکی دوتا دانشگاه آزاده در حد دولتی ان 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
پیام نور از ازاد معتبرتره تازه سنگین ترم هست ، تو دانشگاه ازاد جزوه میدن بخونی ولی پیام نور باید کل ...

اصلا اینطور نیست ما کلی کلاس های فشرده داریم درصورتی که پیام نور اصلا تدریس اصولی ندارند ثابت شده هست که مدرک ازاد خیلی بهتره در ضمن ازاد نمونه سوال میدن و نه سوال

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم