2777
2789
عنوان

نه هفتمه بیاین بگین جنینم دختره یا پسر🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 208 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم. 😍 یعنی من اینطوری فکر میکنم اصولا سونو عقب تر از تاریخ پریوده برای شما جلوتر بوده 😊

اره منم دیده بودم تازه کمتر میشه برا من بیشتر شد😂

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

خدا از دهنت بشنوه عزیز دلم ممنون

منم میگم پسره چون منم سر جفت پسرام همیشه گشنم بود اشتهام باز شده ولی من عاش شیرینی بودم از ترشی منتفر 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

ببخشید عزیزم فقط خاطره خودمو میگم دیگه بقیه ش خودت نتیجه گیری کن من عاشق پسر بودم بنابه شرایطی که داشتم به نفعم بود پسردار شم ولی خدا دوقلو دختر بهم داد وقتی فهمیدم دخترهستن احساس شرمندگی میکردم یهو تو هفته پایین دهانه رحمم باز شد کیسه آب نشت کرد وسر بچه ها اومد تو کانال زایمان نزدیک بود از دست بدمشون زبونم لال ایقدر التماس خدا کردم و دخترامو خواستم گفتم خدایا توبه من دیگه پسر نمیخام دخترامو میخام ازم نگیرشون و با اون حال چهارهفته توشکمم مووندن بچه هایی که دکترا میگفتن دارن دنیا میان آب دورشون نبود ودهانه رحم باز بود ومن حتی استراحت هم نداشتم خدا بهم بخشیدشون الان دوسال ونیمشون وعشق منن و از خدا بسیار سپاسگذارم وبهشون افتخارمیکنم الان سواد خوندن دارن ولی نمیتونن بنویسن هرلحظه ازشون لذت میبرم 

نظرشمام محترمه

ببخشید عزیزم فقط خاطره خودمو میگم دیگه بقیه ش خودت نتیجه گیری کن من عاشق پسر بودم بنابه شرایطی که دا ...

خداروشکر خدا حفظشون کنه عزیزم

مامان پسر اینده 😍😍😍 خدایا من حاجتمو از تو میخوام .لطفا هرکی امضامو دید دعاکنه پسر باردارشم