2777
2789

اینستاگرام عکسمو گذاشته اسم کاربریم گذاشته تایپکام همه زندگینامم هست اینجا اینم بگم من عکس مو تازه وارد بودم تو سایت نمیدونستم نباید بزارم اینا اینجوریه 

من میرم شکایت کنم خواهش میکنم بقیه ام شکایت کنن تا جمع بشه این ادم اخاذی میکنه پول میگیره عکسو پاک کنه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقیح گذاشته؟

پیجش ریپورت کنید گزارش بزنیم پاک نمیشه؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کار خوبی میکنیتاپیک های خصوصی ت رو لینک بده گزارش بزنم

کاربری خودمون از بین نره؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

کار خوبی میکنیتاپیک های خصوصی ت رو لینک بده گزارش بزنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

خدالعنتشون کنه بیشرفا اره یه کاربری هم بود یه نرخر عکسشو اسکرین گرفته بود میگفت بیاید عکسم بزارم عکس گذاشت اون کاربر عکسشو دید نزدیک بود سکته کنه بیچاره توف توشرف هرکسی که عکس مردم اسکرین میگیره توگوشیش حرومزاده ای بیش نیست 

کاری ب اون شخص بی وجدان ندارم

تو سایت عمومی عکس نذارید

مخصوصا وقتی زیر و روی زندگیتونو اینجا تعریف کردید

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35